• Sold under reservation

Seringenstraat 19 6658 XJ Beneden-Leeuwen Kern Beneden-Leeuwen

Hightlighted features

  • 118 m² living area
  • 228 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Zoek je een huis waar niets meer aan hoeft te gebeuren? Waar je in principe niet eens meer een verfkwast voor in je handen hoeft te houden? En waar je ook de aankomende jaren klaar bent?

Dan is deze leuke tweekapper aan de Seringenstraat 19 in Beneden-Leeuwen wellicht de perfecte match voor jou! De woning is netjes bewoond en vrijwel compleet gemoderniseerd. Hierbij moet je onder andere denken aan zonnepanelen en een nieuwe geïsoleerde kap (beiden in 2021 gerealiseerd). Bovendien heeft het huis grotendeels kunststof kozijnen, dus de schildersspullen hoeven daarvoor in ieder geval ook niet uit de kast…

De woning staat in de kern van het gemoedelijke en levendige Beneden-Leeuwen, op steenworp afstand van het parkje en alle voorzieningen (waaronder scholen, winkels en supermarkten).

Krijg je het al warm bij het lezen van deze lofzang? Dat zal je ín dit huis niet snel gebeuren, want de woning beschikt ook nog eens over een LG airco. Ja, echt aan alles is gedacht. Verhuizen naar de Seringenstraat 19 in Beneden-Leeuwen betekent comfortabel wonen tot de max!

Wonen

Ook over de woonkamer valt geen verkeerd woord te zeggen. Deze is erg ruim en zeer licht door de grote ramen en schuifpui die toegang biedt tot de tuin. In de woonkamer ligt een prachtige plavuizen vloer en er staat een houtkachel die eventueel over is te nemen.

Koken

De halfopen keuken zorgt voor nóg meer verrassingen. Deze is namelijk niet alleen een plaatje om te zien, maar ook geweldig om te gebruiken. Van deze keuken gaat echt iedereen watertanden. Zo heeft de keuken naast een normale oven ook een stoomoven. In plaats van gebruik te maken van hetelucht, gebruikt de oven waterdamp. Je hebt geen olie of boter meer nodig, waardoor het bereiden van gerechten een stuk gezonder is. Bovendien blijven de smaak en vitamines behouden.

Een hot item om het koken nog leuker én gemakkelijker te maken is de 3-in-1 waterkraan. Koud, warm en kokend water uit één kraan. Je waterkoker hoeft je dus niet mee te verhuizen.

In de keuken vind je naast een groot raam ook een deur (met glas) naar de tuin. De lichtkoepel in het plafond zorgt dat je geregeld in het zonnetje staat te koken.

Slapen en baden

Op de eerste verdieping tref je drie ruime slaapkamers. En ook hier veel licht dankzij de grote ramen. De badkamer heeft een ligbad met douchegedeelte, een toilet en een wastafel. De ruimte heeft bovendien vloerverwarming. Zo kun je jezelf na het badderen of douchen op een warme vloer afdrogen in plaats dat je tig handdoeken op de grond gooit om de kans op wintertenen te verkleinen.

Op de tweede verdieping vind je dankzij een enorme dakkapel nog een fijne vierde slaapkamer en een apart gedeelte voor je was.

Buitenleven

Maar niet alleen binnen leef je als ‘een god in Frankrijk’, ook buiten is het meer dan geriefelijk. De tuin biedt veel privacy, zon en is onderhoudsvriendelijk. Je kunt hier dus zonder inspanningen genieten van je buitenruimte. Ook het gras maaien is niet nodig, want er ligt kunstgras.

Onder de overkapping kun je je opslag kwijt en de fietsen stal je in de tuinberging.

In één woord: aangenaam. Kennismaken? Maak dan nú een afspraak!

Het Land van Maas en Waal

Het gezellige Beneden-Leeuwen behoort tot de gemeente West Maas en Waal. Het dorp ligt binnen de stedenvierhoek ARNHEM – NIJMEGEN – ’S-HERTOGENBOSCH - UTRECHT en wordt omringd door natuur. Je kunt hier langs de rivier of door de polders en bossen eindeloos wandelen en fietsen. Daarnaast lig het waterrecreatiegebied De Gouden Ham met zijn jachthavens op een steenworp afstand. Genoeg kwaliteiten om je elke dag heerlijk vrij te voelen en te genieten!
Beneden-Leeuwen heeft een hoog voorzieningenniveau. Er zijn twee basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. Het dorp heeft tevens zijn een eigen bibliotheek. Ook voor allerlei sportactiviteiten en een bloeiend verenigingsleven hoef je het dorp niet uit. In het centrum bevinden zich veel winkels waaronder drie grote supermarkten…

Meer weten over de Seringenstraat 19 in Beneden-Leeuwen?
Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 389,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,297
Original asking price
€ 400,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1970
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
118 m²
Exterior space attached to the building
10 m²
External storage space
12 m²
Plot size
228 m²
Volume in cubic meters
405 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning, outdoor awning, optical fibre, rolldown shutters and solar panels

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler and wood heater
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2020, in ownership)

Cadastral data

WAMEL G 682
Cadastral map
Area
228 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in center and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
81 m² (12 meter deep and 7 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Seringenstraat 19

€ 389,000 k.k.