Drecht 15 1633 HZ Avenhorn Het Veer en omgeving

Hightlighted features

  • 114 m² living area
  • 145 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Open House

  1. Saturday, October 1 from 11:00 AM to 3:00 PM (NVM Open House Day)

Description

***OPEN HUIS***
TIJDENS HET OPEN HUIS OP ZATERDAG 1 OKTOBER 2022 KUNT U DEZE WONING TUSSEN 11.00 EN 15.00 UUR BEZICHTIGEN, HIERVOOR HOEFT U GEEN AFSPRAAK TE MAKEN!

In de jaren ’70 werd het lintdorp bekend om haar groenteveiling, flink uitgebreid zoals de meeste lintdorpen in die tijd. Daarentegen stonden er bij de bouw van de Drecht wel een aantal speerpunten centraal:

De woningen moesten geschikt zijn voor (grote) gezinnen, dus ruimte was essentieel. De omgeving stond bekend om haar groen en ruimte, dus de woningbouw mocht daar niet ten koste van gaan en omdat er steeds meer auto’s rondreden moest parkeergelegenheid volop aanwezig zijn. Daarentegen moest je de auto wel kunnen laten staan als je een boodschapje wilde doen…en als je toch al zo lekker bezig bent, dan kan een achtertuin op het zonnige zuidwesten ook geen kwaad.

Maar dat is wel het enige wat je nog terug kan herkennen uit de zeventiger jaren, want de woning die wij per heden mogen aanbieden is een woning anno nu!

Om een goed beeld te krijgen van de ruimtes en de verbouwing die heeft plaatsgevonden, kun je de gepresenteerde videopresentatie raadplegen!

Tijdens de verbouwing is er namelijk niet alleen verfraaid, maar de indeling is ook aangepast, waardoor de woonkamer een stuk ruimer is geworden! De kapstok in de hal is eigenlijk bijna “part of the deal”, want nadat je je jas hebt opgehangen kan het woonplezier direct beginnen!

De industriële, maar toch warme stijl van de woning geven het geheel een fijne, moderne uitstraling en de toepassing van deels schoon metselwerk, wat je vaak ziet in getransformeerde pakhuizen in New York of Chicago maken de ruimtes speels en geven een knipoog naar de bouwperiode. Na het ophangen van je jas, doe je waarschijnlijk ook meteen de schoenen uit, want dan kun je direct van de aanwezige vloerverwarming op de parterre genieten!

Op de parterre tref je afgezien van de grote woonkamer een fantastische open keuken, geheel in stijl en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, oven, close-in boiler en koelkast. Een grote vriezer kun je gemakkelijk kwijt in de grote berging aan de voorzijde van de woning!

In contrast tot de industriële afwerking van de rest van de woning is het sanitair heerlijk fris uitgevoerd. Als je de badkamerdeur opent, zal je zien dat er op ruimte ook niet bespaard hoefde te worden!

De woning is sinds de stichting al heerlijk ruim, maar de tweede verdieping is aanzienlijk ruimer geworden door het plaatsen van een dakkapel. Hierdoor beschik je in totaal over een viertal ruime slaapkamers!
Op de voorzolder tref je bovendien de wasmachine- en drogeraansluiting.

De achtertuin op het zonnige zuidwesten kun je geheel naar eigen inzicht onder handen nemen. Gebrek aan zon zal je in ieder geval niet meemaken. Schaduw opzoeken is de grotere uitdaging, maar daar biedt het aanwezige zonnescherm aan de achtergevel de uitkomst!

Als jij op zoek bent naar een woning met weinig kluswerk, dan ben je bij Drecht 15 aan het juiste adres!

Bijzonderheden:
- Ideale oriëntatie voor zonnepanelen
- Mooie locatie met veel groen en nabij winkels
- Per direct beschikbaar
- Condensvorming aanwezig in het glas van de schuifpui, achterdeur en raam in dakkapel.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied grofweg tussen Landsmeer en (Wester)-Koggenland en alles daartussen. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 345,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,026
Listed since
7 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1975
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
114 m²
External storage space
11 m²
Plot size
145 m²
Volume in cubic meters
384 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Outdoor awning, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Villiant (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

WESTER-KOGGENLAND S 1450
Cadastral map
Area
145 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and rural
Garden
Back garden and front garden
Back garden
58 m² (10 meter deep and 5,75 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity and heating

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Drecht 15

€ 345,000 k.k.