Raaigras 94 1567 NG Assendelft

€ 595,000 v.o.n.

Description

INLOOPMIDDAG OP 29 DECEMBER VAN 16:00 - 18:00 BIJ BERT VAN VULPEN MAKELAARS AAN DE PROVINCIALEWEG 21, KROMMENIE.

GEEN ZORGEN MEER OVER UW ENERGIEREKENING IN DEZE ROERIGE TIJDEN? KIES DAN VOOR EEN WONING IN DE VELDEN KREEKRIJK ASSENDELFT!

In totaal worden er 111 nieuwe woningen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 55 woningen: 36 eengezinswoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal in de Zaanse architectuurstijl welke in heel Kreekrijk terug te vinden is. De woningen worden allemaal voorzien van bodemwarmtepomp waarvan de energie wordt geleverd door de standaard aan te brengen zonnepanelen zodat er nagenoeg geen energiekosten meer zullen zijn voor verwarming, warm tapwater en koeling. Dat geeft rust in deze bewogen tijd. Daarbij is de bouwvergunning definitief (er is dus geen vertraging door de stikstof uitspraak van de Raad van State).

Raaigras 94 is een hoekwoning met uitzicht over het water en achtertuin gelegen op het zuiden! De woning heeft geen autoverkeer voor de deur en parkeren kunt u in het parkeerhof achter de achtertuin.

KREEKRIJK ASSENDELFT
Kreekrijk ligt vlakbij natuur, luttele auto- of treinminuten van het gezellige centrum van Zaandam en Amsterdam, authentieke dorpjes, heerlijk schone stranden en historische polder landschappen. Kreekrijk wordt gerealiseerd tussen Busch en Dam, de Provincialeweg-spoorlijn Saendelft (Parkrijk) en De Omzoom. Er worden gefaseerd circa 950 woningen gerealiseerd. Centraal gelegen aan de grens van de groene zoom, wordt Kreekrijk verrijkt met het nieuwe deelplan De Velden.

DE KWALITEITEN VAN DE VELDEN KREEKRIJK
De woningen zijn over vier velden verdeeld, omringd door water en groen. Dit wordt een bijzonder buurtje, op een unieke plek. Een nieuwbouwwijk van nu, met gevarieerde woningen en een sterke eigen identiteit. Wat mag je verwachten?

• Alle woningen hebben een extra brede beukmaat van 6 meter
• Veel ruimte: alle woningen zijn voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een compleet ingerichte zolderverdieping met 2 kamers en een bergruimte met de wasmachine- en drogeraansluiting.
• Heel veel meerwerkopties! Denk aan het vergoten van de woning met een aanbouw in diverse uitvoeringen, hiermee kan het woonoppervlakte worden uitgebreid tot wel 40 m2, een tuinkamer worden gerealiseerd of de berging worden vergoot. Maar ook de mogelijkheid tot een inloopkast, dakkapel of riante schuifpui. Voor de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woning behoort een tweede badkamer op de 2e verdieping ook tot de mogelijkheden. Wat een luxe.
• Een zeer duurzame uitvoering met een bodemwarmtepomp (in eigendom) welke voorziet in vloerverwarming én vloerkoeling op alle verdiepingen.
• Een royale badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.
• Een apart opgesteld toilet op de eerste verdieping.
• Mooie materialen in een traditionele Zaanse architectuurstijl. Kijk voor de kleurstelling van de gevels, dakpannen en gevelbekleding van jouw favoriete woning in de uitgebreide brochure op de projectwebsite DeVeldenKreekrijk.nl.

WIL JE OOK WONEN IN DE VELDEN KREEKRIJK?
Schrijf je dan in, via het digitale inschrijfformulier op de projectwebsite deVeldenKreekrijk.nl. Alle belangrijke verkoopdocumentatie vind je op de website. Onder de downloads tref je uitgebreide informatie over alle woningen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 595,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,440
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
New property
Year of construction
2023
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
134 m²
Plot size
207 m²
Volume in cubic meters
515 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
A++++ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Heat pump
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

ASSENDELFT N 6571
Cadastral map
Area
207 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
95 m² (11,5 meter deep and 8,25 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking