Dijkstraat 11 6828 JP Arnhem Boulevardwijk

Description

Arnhem
Dijkstraat 11

Beleggingsobject!

Herenhuis bestaande uit 4 verhuurde verdiepingen op een perceel van
137 m2. Deze woning is gelegen in het gewilde en populaire Spijkerkwartier. Deze karakteristieke wijk bestaat hoofdzakelijk uit statige herenpanden van eind 19e eeuw. De wijk kent een parkeerbeleid met vergunninghouders en vrij parkeren. In de directe omgeving, waaronder in de straat zelf zijn diverse vrije parkeerplaatsen gelegen.

3 Huurcontracten voor onbepaalde tijd en 1 huurcontract voor bepaalde tijd.
Ingangsdatum Diverse data
Einddatum 30 juni 2023 (1 huurder)
Servicekosten € 435,--
Kale huurprijs € 2.961,78 p/m
Waarborgsom € 3.420,--

Indeling:
Begane grond: entree, hal, appartement bestaande uit woonkamer, slaapkamer, keuken tuin en berging. 1e Verdieping: overloop, woonkamer, slaapkamer, balkon, badkamer en keuken.
2e Verdieping: overloop, woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. 3e Verdieping: overloop, woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.

Locatie:
Deze woning is gelegen in het gewilde en populaire Spijkerkwartier. Deze karakteristieke wijk bestaat hoofdzakelijk uit statige herenpanden van eind 19e eeuw en ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum.

De wijk kent een parkeerbeleid met vergunninghouders en vrij parkeren. In de directe omgeving, waaronder in de straat zelf zijn diverse vrije parkeerplaatsen gelegen.

Zowel het Boulevard- als het Spijkerkwartier zijn lang geleden al door artistiekelingen en studenten ontdekt. Echter steeds meer mensen zoeken de gezelligheid en sfeer op die deze wijk te bieden heeft waardoor de wijk steeds gewilder wordt. Stijlvolle herenpanden worden afgewisseld door sfeervolle eetcafés waardoor je zo de deur uitloopt om op de hoek betaalbaar een vorkje te prikken of een terrasje te pakken. Door de gunstige ligging van de wijk t.o.v. het stadscentrum zijn tal van voorzieningen binnen handbereik. Diverse supermarkten, een bioscoop en schouwburg, een treinstation, maar ook de gezellige binnenstad zijn op loopafstand gelegen.

Bijzonderheden:
- Verkoop en bezichtigingen zullen via Verhome Vastgoed lopen

Features

Asking price
€ 625,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,511
Listed since
Kind of house
Desirable residence/villa, row house
Area
178 m² residential surface area / 137 m² plot surface area
Number of rooms
8 rooms (4 bedrooms)
Volume in cubic meters
800 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
1898

Involved real estate agent

Hoetink Makelaars

Call 026-4434900

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Dijkstraat 11

€ 625,000 k.k.