Kamillelaan 145 6833 GJ Arnhem Kamillehof

Hightlighted features

  • 163 m² living area
  • 178 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Heeft u geen zin om te klussen?! Dan is dit de woning die u zoekt!

Deze royale en moderne hoekwoning van 163 vierkante meter op drie woonlagen met 5 ruime slaapkamers, wasruimte, inloopkast, ruime tuin met vrijstaande stenen schuur is een ware parel.

Deze woning is in 2022 hoogwaardig gemoderniseerd waarbij werkelijk alles is meegenomen! Dus bent u op zoek naar een volledig instapklare, ruime woning met energielabel A waar u helemaal niets meer aan hoeft te doen? Dan moet u beslist een kijkje gaan nemen bij deze modern afgewerkte hoekwoning. De vrije ligging, de woonkamer aan de achterzijde, de fraaie en luxe keuken, de vijf slaapkamers, de luxe badkamer met bad en inloopdouche en de achtertuin maken deze woning zeer interessant.

Deze hoekwoning is gelegen in de gewilde woonwijk Stadseiland van het nieuwe Malburgen. Wonen in Stadseiland betekent wonen in een nieuwbouwgebied met de allure van de oude stad. Een heerlijk groen en ruim opgezet woongebied vlakbij de uiterwaarden van de Rijn en het centrum van Arnhem.

Het centrum van Arnhem ligt op 10 minuten fietsafstand, de winkels en de school zijn allemaal op loop- en fietsafstand. Tevens beschikt de wijk over diverse speelgelegenheden. Het achterliggende park mondt uit in de uiterwaarden van de Nederrijn, waar u zich binnen enkele minuten wandelen buiten de stad waant. Kortom, een plezier om te wonen!

INDELING
BEGANE GROND:
Bij binnenkomst in de hal worden we welkom geheten door een prachtige lichte PVC lijmvloer met vloerverwarming welke over de gehele begane grond is doorgelegd. Via de hal met garderobe, meterkast en het moderne toilet heeft u via de mooie stalen schuifdeur met glas toegang tot de woonkamer.

Aan de voorzijde van de woning is de gloednieuwe keuken gelegen, in 2022 geplaatst. Vanuit hier heeft een uitzicht over de voortuin, de groenstrook en de straat. De keuken heeft een moderne uitstraling en is volledig voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een grote koelkast, vriezer, inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, magnetron, grote oven met een zelfreinigingsfunctie en een ingebouwde koffiemachine. Het fraaie schiereiland met ruimte om aan te zitten maakt deze royale en luxe keuken compleet!

Daarnaast is het eetgedeelte gesitueerd, er is ruimte voor een grote tafel met minstens 6 stoelen. Als we doorlopen naar achteren komen we bij het zitgedeelte terecht, vanuit hier heeft u een gezellige blik over de achtertuin.

De diepe achtertuin is ook via een achterom te bereiken en is gelegen op het noordoosten, door deze ligging heeft u de mogelijkheid om de gehele dag zowel in de zon als de schaduw te genieten. De vlonder en de vrijstaande stenen berging maken deze ruime en gezellige tuin compleet. Tevens is er een afgesloten binnenterrein met parkeerplaatsen voor bewoners aan de achterzijde van de woning.

EERSTE VERDIEPING:
De eerste verdieping bestaat uit een overloop, drie ruime slaapkamers en de badkamer met toilet. De badkamer is in 2022 geheel vernieuwd, de badkamerinrichting bestaat uit een ligbad, inloopdouche, wasmeubel, toilet en een designradiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels een vaste trap is de ruime tweede verdieping te bereiken, hier treffen we een een hele royale wasruimte aan met de wasmachine/droger aansluiting en de Intergas HR CV combiketel in een aparte kast. Daarnaast is er een inloopkast, en zijn er 2 grote kamers met veel lichtinval, waarvan er één nu als werkkamer wordt gebruikt.

Algemene info:
- Energielabel A;
- Hoekwoning
- woonoppervlakte van 163 vierkante meter;
- Drie woonlagen;
- Gehele woning gerenoveerd in 2022;
- Veel lichtinval
- Vloerverwarming begane grond;
- Gehele woning is gestuukt;
- Trappen gerenoveerd;
- Nieuwe vloeren in gehele woning;
- Moderne keuken met inbouwapparatuur;
- Luxe badkamer met ligbad en inloopdouche;
- Rustig gelegen nabij de voorzieningen;
- 5 ruime slaapkamers;
- Achtertuin op het noord-oosten;
- openbaar en op afgesloten terrein parkeren;
- Vrije ligging;
- Kindvriendelijke wijk met veel openbaar groen;
- Op loopafstand van winkels;
- Op 10 minuten fietsafstand van het centrum van Arnhem
- Hoogwaardige afwerking;
- aanvaarding in overleg, kan snel.

Kortom een royale woning met alle luxe die je maar wenst op een mooie locatie! Dit huis is zeker een bezichtiging waard!

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met de mogelijkheid tot een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, coöperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 450,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,761
Original asking price
€ 480,000 kosten koper
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
2007
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
163 m²
External storage space
11 m²
Plot size
178 m²
Volume in cubic meters
450 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler, electric heating and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2020, in ownership)

Cadastral data

ARNHEM E 4999
Cadastral map
Area
150 m²
Ownership situation
Full ownership
ARNHEM E 4998
Area
28 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
50 m² (10 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
French balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kamillelaan 145

€ 450,000 k.k.