Tielsestraat 6673 AD Andelst

€ 450,000 k.k.

Description

IN EEN GROENE WOONSTRAAT, MET OPEN LIGGING, GELEGEN ROYALE BOUWKAVEL VOOR HET BOUWEN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. HET BETREFT EEN ROYAAL PERCEEL VAN 2.405 M2. DEZE KAVEL IS HEERLIJK VRIJ GELEGEN EN HEEFT ZOWEL AAN DE VOOR- ALS ACHTERZIJDE VRIJ EN WEIDS UITZICHT OVER AKKERS. UNIEKE, MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE!

Deze bouwkavel is aannemersvrij. Ideale locatie voor een mooie schuurwoning of anderzijds. De achtertuin is op het zuiden gelegen, hierdoor volop zon in de achtertuin. Vanaf de achterzijde vrij zicht tot aan de Waalbandijk.

LIGGING
De bouwkavel is aan een doorgaande woonstraat gelegen. Het dorp Andelst gaat over in het dorp Herveld, Andelst en Herveld zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Het centrum van Herveld is dan ook op korte fietsafstand van de kavel gelegen. Hier zijn alle voorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen aanwezig, zo is er een supermarkt, drogisterij, bloemisterij, cafetaria, fietsenwinkel, etc. aanwezig. Tevens zijn er 2 basisscholen in Herveld aanwezig, voortgezet onderwijs in Zetten is op circa 4 km fietsafstand gelegen. Herveld is tevens een bruisend dorp en heeft een eigen dorpshuis "De Hoendrik" waar veel activiteiten georganiseerd worden. Veel verenigingen, van sport tot cultuur, zijn ook in de directe omgeving aanwezig. Andelst is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de ontsluitingswegen. De oprit A-15 is op circa 3 autominuten afstand gelegen, evenals het treinstation Zetten-Andelst.

BIJZONDERHEDEN:
- Bestemmingsplan gewijzigd naar wonen voor burgers. Voor meer informatie m.b.t. het bestemmingsplan, zie ruimtelijkeplannen.nl

- Nieuw te bouwen woning, maximaal 800 m3.
- Prachtige locatie, zowel aan de voor- als achterzijde blijvend weids uitzicht.
- De kavel ligt tussen Tielsestraat 235 en Tielsestraat 237 te Andelst.
- Op enkele minuten van oprit A-15 (Andelst) gelegen.
- Bent u belangstellend of wilt u kopen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Features

Asking price
€ 450,000 kosten koper
Listed since
4 months
Type of property
Building plot
Plot size
2,405 m²
Location
Outside the built-up area, rural and unobstructed surrounding view
Acceptance
Available in consultation
Status
Available