Wilhelminastraat 19 4281 LM Andel

€ 430,000 v.o.n.

Description

"Duurzaam wonen"

Aan de Wilhelminastraat in Andel wordt binnenkort gestart met de bouw van een blok twee-onder-een kapwoningen. Beide ruime woningen (429 m3/129 m2) voldoen aan moderne eisen, nl. zeer energiezuinig, comfortabel en een hoge akoestische isolatie. De woningen worden gebouwd in de speels opgezette in aanbouw zijnde wijk "Amaliahof", in het centrum. Zo fietst u gemakkelijk naar de supermarkt en andere winkels, naar een van beide basisscholen en de middelbare school (het Prinsentuin College). Op loopafstand van de Hoge Maasdijk, waar u fijn kunt wandelen of fietsen.

Duurzaam wonen is een breed begrip. Het betekent dat je een huis bouwt met minder grondstoffen, een huis wat weinig onderhoud nodig heeft en aan het einde van haar levenscyclus kan worden hergebruikt.
Deze woning is uitstekend geïsoleerd en is gasloos ontworpen, conform BENG-normen en heeft een energielabel A+++. Het geschatte energieverbruik van deze woning is erg laag, je bespaart jaarlijks ca. € 4.000,-- *) ten opzichte van een woning met gasaansluiting. Op het platte dak van de woning wordt een zonnepaneelinstallatie geïnstalleerd met een capaciteit van 3 kWp. Tegen meerprijs kan de installatie worden uitgebreid (incl. omvormer).

Het huis heeft een modern ontwerp waarbij veel aandacht is besteed aan een optimale lichtinval en een optimale besteding van de beschikbare ruimte. Het wordt gebouwd met zeer efficiënte, modulaire bouwwijze, gestoeld op licht betonnen panelen, die de optimale combinatie zijn van draagkracht, isolatie en herbruikbaarheid. Het materiaal is onbrandbaar en ongevoelig voor vocht.

Indeling begane grond:
hal/entree met garderobehoek, toegang tot de verdiepingstrap, toiletruimte, technische ruimte, meterkast, eetkamer (16 m2), keuken en zitkamer (25 m2) met uitzicht op de achtertuin

Indeling verdieping:
overloop met berging voor wasmachine en een technische ruimte, badkamer, ouderslaapkamer (19 m2) en twee één-persoons slaapkamers (10 en 12 m2).

De tuin en oprit dienen door u zelf te worden aangelegd. Aan de woning grenst een carport ((8.00 x 3.00 m) en een berging (2.69 x 2.48 m). De zonnige achtertuin, gesitueerd op het westen, is ca. 8.00 m diep en ca. 10.70 m breed.

Let op: de woning wordt geleverd zonder keukenunit, sanitair en betegeling.

Omgeving:
Andel is een rustig dorp aan de Afgedamde Maas (goed zwem-, vis- en vaarwater) op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. Naast een actieve voetbal- en tennisvereniging is er ook een overdekt zwembad. bovendien kunt u 's zomers heerlijk recreëren langs de oever van de rivier en kun je fijn fietsen en wandelen. op korte afstand liggen
historische locaties als slot Loevestein en vesting Woudrichem. Het dorp ligt op snelle reisafstand van de A27 en de A2 (ca. 15 autominuten).

*) berekening op aanvraag beschikbaar

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 430,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,333
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
129 m²
Exterior space attached to the building
24 m²
External storage space
5 m²
Plot size
263 m²
Volume in cubic meters
429 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Number of stories
2 stories
Facilities
Balanced ventilation system, sliding door and solar panels

Energy

Energy label
A+++ What does this mean?
Insulation
Eco-building
Heating
Complete floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Water heater

Cadastral data

WOUDRICHEM I 3243
Cadastral map
Area
263 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
125 m² (11,59 meter deep and 10,78 meter broad)
Garden location
Located at the west

Storage space

Shed / storage
Attached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation

Garage

Type of garage
Carport
Insulation
Eco-building

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property