• Sold under reservation

Orkastraat 2 1317 KC Almere Waterwijk

Hightlighted features

  • 108 m² living area
  • 135 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING BIJ VOORKEUR PER E-MAIL OF VIA FUNDA.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je!

Bieden en Wonen Almere verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

INTRODUCTIE:
In de gezellige Waterwijk te Almere staat deze ruime hoekwoning op jou te wachten! Met maar liefst 3 slaapkamers, een ruime zolder en een grote tuin op het Zuidoosten heb je hier een fantastische gezinswoning. Volledig geïsoleerd en aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen hoeft er bijna niks aan te gebeuren. Alleen in twee van de slaapkamers ontbreekt het nog aan behang. Maar mocht je dat juist mooi vinden, dan is hij geheel instapklaar!

Niet alleen het huis, maar ook de buurt is zeer kindvriendelijk. Met keuze uit meerdere scholen en verenigingen is hier altijd wel wat te doen. Voor de boodschappen woon je op loopafstand van het winkelcentrum van Waterwijk, waar je ook heel gezellig uit eten kunt. Mocht je toch eens verder weg willen kijken, zit zowel Almere Stad centrum als het treinstation op fietsafstand.

INDELING:

BEGANE GROND:
Direct bij het binnentreden valt al op dat de woning in een landelijke stijl is gestoken. Beginnend bij de boerendeur die voor de helft open kan om met de buren te kunnen kletsen zonder ze binnen te laten.
Ook het tegelwerk in de brede gang verwijst naar die landelijke stijl. Met klassieke witte plavuizen op de vloer en blauwe patroontegels als lambrisering langs de wanden is het net alsof je een boerderij binnenloopt.
Hier vind je onder andere het toilet, die dan weer van authentieke zalm kleurige tegels is voorzien. Ook kan je hier de gestoffeerde trap naar boven pakken, of de woonkamer betreden.
Laatstgenoemde is heerlijk ruim en voorzien van dezelfde plavuizen als in de hal. De zithoek is aan de achterzijde ingericht, met de keuken aan de voorkant van het huis.
De witte keukenkastjes sluiten prachtig aan op de plavuizen, met daarboven de extra brede werkbank in een L-vorm. Ook ben je van alle gemakken voorzien, zo zit er een keramische kookplaat in, een afzuigkap, 2 luxe ovens en een vaatwasser. Allemaal keurig ingebouwd en verwerkt achter de strakke kastjes.

EERSTE VERDIEPING:
De trap brengt je op de overloop waar je de drie slaapkamers en de badkamer vindt. De kamers zijn van verschillende formaten, met de hoofdslaapkamer in het midden. Maar in feite zou in alle drie de kamers een tweepersoonsbed passen.

De badkamer is wel helemaal compleet, met alles keurig betegeld en onderhouden beschik je hier over een riant hoekbad met douche, toilet en een dubbele wasbak in een wandmeubel. Met als bonus het raampje boven de spiegel zodat je hier ook van natuurlijk licht kunt genieten.

TWEEDE VERDIEPING:
De zolder die je bovenaan de tweede trap vindt is zeer ruim en kan je daardoor op meerdere manieren inzetten. Hier zijn onder andere de aansluitingen voor je wasmachine en/of droger aangebracht, zodat een wasruimte alvast een optie is. Daarbij heb je van voor tot achter ruimte om te staan en lopen, zodat je hier ook nog een slaapkamer van zou kunnen maken. Of een werkkamer, logeerkamer, mancave, het kan allemaal!

BUITENRUIMTE:
Ook de diepe tuin biedt heel veel mogelijkheden. Zo is hij al grotendeels betegeld waardoor je met gemak overal je tuintafel en -stoelen kunt neerzetten. Langs de buitenkant is ruimte overgelaten voor mooie bloemperkjes en een charmante vijver, zodat mensen met groene vingers hier ook hun hart kunnen ophalen.

Met als kers op de taart nog een handige stenen berging aan het einde van je tuin. Zo kan je ook je tuinspullen en/of fiets(en) droog wegzetten.

BIJZONDERHEDEN:
- hoekwoning in rustige wijk
- 3 slaapkamers (optie tot 4e slaapkamer)
- riante zolder
- hoekbad
- diepe tuin met vijver en stenen berging
- luxe keuken
- vlakbij Waterwijk winkelcentrum
- kindvriendelijke buurt, meerdere scholen en verenigingen in de buurt

BEZICHTIGINGEN:
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen via funda, de woningpagina.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 365,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,380
Original asking price
€ 375,000 kosten koper
Listed since
4 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1986
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
108 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
6 m²
Plot size
135 m²
Volume in cubic meters
373 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories and a attic

Energy

Energy label
C What does this mean?
Heating
District heating
Hot water
District heating

Cadastral data

ALMERE O 2073
Cadastral map
Area
135 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
54 m² (9 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Orkastraat 2

€ 365,000 k.k.