Arubapier 8 1339 KC Almere Eilandenbuurt

Hightlighted features

  • 188 m² living area
  • 254 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Open House

  1. Saturday, April 1 from 11:00 AM to 3:00 PM (NVM Open House Day)

Description

Wilt u iedere dag het gevoel van op vakantie te zijn? Wonen op het water geeft u vast dit vrije gevoel. Wakker worden met uitzicht op het spiegelende water is een echte belevenis. Deze watervilla is gelegen in de Eilandenbuurt en heeft door de luxe hoogwaardige afwerking een echte wow-factor! Wat een plaatje is dit! Echt een unieke en bijzondere plek om te wonen.

Bekijkt u ook vooral onze video, we nemen u dan mee door deze prachtige plek.

Wanneer u de hal binnenkomt merkt u direct dat over alles nagedacht is. De inpandige berging welke direct naast de voordeur gelegen is. De ruime hal met vaste kastenwand en het zeer royale toilet geven u direct een luxe gevoel. Wanneer u middels de stalen deuren met glas de woonkeuken binnenloopt komt u binnen in een warme, sfeervolle en prachtige ruimte. Het naastgelegen vaste en overdekte terras geven een intiem gevoel. Avonden gezellig met familie en vrienden aan de eettafel of in de zomer op het terras. Ziet u het al voor u?

Wanneer u doorloopt komt u bij de echte eycatcher, de living. Door de bijna 5 meter hoge vide, de vele raampartijen en de imposante gashaard is dit een ruimte die absoluut indruk maakt. Ook het uitzicht over het water en uw eigen ligplaats voor een boot maken dat dit plaatje klopt. Werken aan huis kan ideaal in de ruimte boven, waarbij u een fantastisch uitzicht heeft over de living en toegang heeft tot het dakterras. In de pauze even een kopje koffie op de loungeset of een drankje uit de koelkast bij de naastgelegen bijkeuken.

Ook beneden op de slaapverdieping is er aandacht besteed aan de indeling en afwerking. Wanneer u met de trap naar beneden gaat komt u in een prachtige hal. Door de lagere ligging kijkt u via de ramen direct op het water, wat een echte belevenis is. Er is een aparte berging met wasruimte en technische ruimte. In totaal zijn er drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en is heerlijk licht door de vele raampartijen. Tevens heeft de hoofdslaapkamer een extra ruimte om een grote garderobekast te plaatsen. De badkamer ligt tussen de hoofdslaapkamer en de tweede en derde slaapkamer in en is voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche, toilet en twee losse wastafelmeubels.

Wanneer u boven in de bijkeuken naar buiten gaat komt u bij een loopbrug welke toegang geeft tot het hooggelegen hardhouten wandeldek. Dit dek is afgesloten en dus niet toegankelijk voor derden van buitenaf. Kinderen komen hier veilig in contact met buurtkinderen en ook de gezellige buurtfeesten nemen hier plaats. De Arubapier is een mandelig gebied, samen met uw buren bent u eigenaar en via een beheervereniging wordt het onderhoud uitgevoerd. Deze vereniging wordt u automatisch lid van, de servicekosten zijn momenteel circa € 80,- per maand.

Bijzonderheden en kenmerken:
- Woonoppervlakte van 188 m²
- Een vast en overdekt terras en dakterras
- Eigen parkeerplek op het vaste land
- Eigen ligplaats voor een boot van max. 9 meter
- Houtenvloerdelen in de living en pvc-vloer in de hal, woonkeuken en slaapverdieping
- De "bak" is van beton en onderhoudsvrij
- Systeem voor balans door middel van trimvaten
- Verbinding naar open vaarwater
- Energielabel A, momenteel B (na plaatsen zonnepanelen is het een A)
- Let op: Financiering is voor zover ons bekend enkel bij Rabobank mogelijk. Laat u hierover goed informeren. De watervilla is ingeschreven in het scheepsregister. Daardoor is er over de watervilla zelf geen overdrachtsbelasting verschuldigd. U betaalt alleen overdrachtsbelasting (8%) over de waarde van het kadastrale perceel en de parkeerplaats.
- Deze watervilla wordt u aangeboden met een bieden vanaf prijs. Dit betekent dat de verkoper biedingen boven de genoemde prijs serieus in overweging neemt.

Wij nodigen u van harte uit om alle beschikbare informatie te bekijken. Dit kan via onze eigen website, de website van de woning (zie hiervoor de brochure) en uiteraard via Funda.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 775,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,122
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Houseboat, detached residential property (residential property on water)
Building type
Resale property
Year of construction
2001
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
188 m²
Exterior space attached to the building
56 m²
Plot size
254 m²
Volume in cubic meters
638 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation, flue, sliding door, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler and gas heater
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

ALMERE B 5227
Cadastral map
Area
254 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, sheltered location, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Sun terrace
Sun terrace
19 m² (3,1 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the southwest
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Arubapier 8

€ 775,000 k.k.