Rosa Parksweg 66 b 1349 GB Almere overig Almere Hout

Description

Nu beschikbaar voor u, op een fraaie locatie in Oosterwold met een open ligging ligging met vrij uitzicht, deze mooie bouwkavel. Deze kavel is een perfecte plek om uw droomhuis te bouwen, midden in de natuur en toch in de stad.

Op korte termijn je droomhuis bouwen in Oosterwold, op loopafstand van de nieuwe Lidl en op fietsafsafstand van de Albert Heijn, Aldi, Het Kruidvat, de Action, Bloemenzaak Actief en andere buurtwinkels?

Dat is nu mogelijk op de Rosa Parkslaan 66 b. (het huisnummer is nog niet definitief).

Oosterwold is sinds half april 2022 niet meer verstoken van voorzieningen en dat maakt de woonomgeving nog aantrekkelijker. Je woont in het ruime Oosterwold met de karakteristieken van de wijk zoals: zelfvoorzienendheid, stadslandbouw, grote kavels en de doorwaadbare zone’s en vlakbij de nieuwe moderne wijkvoorzieningen.

Lang wachten op de gemeente (in Oosterwold vaak een jaren durend proces) is hier niet nodig. Je kunt als koper direct beginnen met de procedures om een omgevingsvergunning aan te vragen.

De kavel heeft een oppervlakte van 840 m2 (inclusief de oppervlakte van de weg). Op de kavel is er de mogelijkheid om een woning te plaatsen van 80,9 m2 BVO. Aangezien het een zelfstandige kavel betreft kan er vergunningsvrij nog extra worden gebouwd (afhankelijk van de plaatsing van de woning op het roodkavel) kan dit ca 110/120 m2 worden. De doorwaadbare zone verplichting is van toepassing.

De kadastrale grootte is ca. 784 m2.

De inkoop bij de kavelwegvereniging is in de prijs inbegrepen.

De koper zal zich moeten conformeren aan de regelgeving zoals deze in Oosterwold geldt. Bebouwing mag alleen geplaatst worden op het "roodkavel" (161,85 m2).

Verder zijn alle regels van Oosterwold ook van toepassing op deze kavel. Op de website Maakoosterwold.nl is hier alles over te vinden. Denk hierbij aan 50% stadslandbouw, eigen kavelwegen (al gerealiseerd), regelgeving rondom de vuilwaterverwerking (tijdelijke voorziening in afwachting van de aansluiting op het riool), doorwaadbare zone's langs de kavel, etc.

De kavel staat te koop met een vraagprijs van € 270.000,-- K.K. Houd u hierbij rekening met 10,4% overdrachtsbelasting.

Op zoek naar een betrouwbare bouwer? Informeer naar onze samenwerkende aannemers!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 270,000 kosten koper
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
849 m²

Cadastral data

ALMERE C 6357
Cadastral map
Area
784 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Rosa Parksweg 66 b

€ 270,000 k.k.