• Under offer

Francis Beaufortlaan 78 b 1349 GH Almere overig Almere Hout

Description

SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE OOSTERWOLD EXPRESS OP 3 JUNI 2023. WIJ RIJDEN DAN MET EEN BUSJE EEN TOUR DOOR OOSTERWOLD LANGS ALLE KAVELS EN WONINGEN DIE WIJ IN DE VERKOOP HEBBEN. LET OP: HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT!

Wij vertellen alles over deze bijzondere buurt en de specifieke locaties. Daarnaast is er informatie van bouwers en kunt u een aantal woningen bekijken op het Demo-park waar op 3 juni open huis wordt gehouden.

Let op: bieden vanaf € 360.000,-- K.K.

Nu beschikbaar op één van de mooiste locaties in Oosterwold met ligging aan het water en een bosrand. Deze kavel is een perfecte plek om uw droomhuis te bouwen, midden in de natuur en toch in de stad. Het betreft de voormalige locatie van het Bomencentrum Oosterwold.

Vanaf deze fraai gelegen kavel heeft u een blijvend en vrij uitzicht over de Kievitstocht (een 18 meter brede waterpartij) waar de natuur vrij spel heeft. Deze tocht huisvest een heuse beverfamilie en biedt een broedplaats voor vele vogels. Een levend schilderij dat nooit hetzelfde is.

Er is sprake van dat in de nabije toekomst de groenstrook tussen water en kavel door de bewoners mag worden aangekocht. Hiervan zijn nog geen details bekend.

Op korte termijn je droomhuis bouwen in Oosterwold, op loopafstand van de nieuwe Lidl en op fietsafsafstand van de Albert Heijn, de winkels Aldi, Het Kruidvat, de Action, Bloemenzaak Actief en andere buurtwinkels?

Dat is nu mogelijk op de Francis Beaufortlaan 78 b (het huisnummer is nog niet definitief).

Oosterwold is sinds half april 2022 niet meer verstoken van voorzieningen en dat maakt de woonomgeving nog aantrekkelijker. Je woont in het ruime Oosterwold met de karakteristieken van de wijk zoals: zelfvoorzienendheid, stadslandbouw, grote kavels en de doorwaadbare zone’s en vlakbij de nieuwe moderne wijkvoorzieningen.

Lang wachten op gemeente (in Oosterwold vaak een jaren durend proces) is hier niet nodig. Je kunt als koper direct beginnen met de procedures om een omgevingsvergunning aan te vragen.

De kavel heeft een oppervlakte van 1.000 m2 (inclusief de oppervlakte van de weg). Op de kavel is er de mogelijkheid om een woning te plaatsen van 125 m2 BVO. Aangezien het een zelfstandige kavel betreft kan er vergunningsvrij nog extra worden gebouwd (afhankelijk van de plaatsing van de woning op het roodkavel). De doorwaadbare zone verplichting is van toepassing.

De kadastrale grootte is 879 m2.

De inkoop bij de kavelwegvereniging is in de prijs inbegrepen. Er is inmiddels een mooie asfalweg aangelegd.

De koper zal zich moeten conformeren aan de regelgeving zoals deze in Oosterwold geldt. Bebouwing mag alleen geplaatst worden op het "roodkavel" (250 m2).

Verder zijn alle regels van Oosterwold ook van toepassing op deze kavel. Op de website Maakoosterwold.nl is hier alles over te vinden. Denkhierbij aan 50% stadslandbouw, eigen kavelwegen (al gerealiseerd), regelgeving rondom de vuilwaterverwerking (tijdelijke voorziening in afwachting van de aansluiting op het riool), doorwaadbare zone's langs de kavel, etc.

De kavel staat te koop met een “Bieden vanaf-prijs” van € 360.000,-- K.K.
Houd u hierbij rekening met 10,4%.

Op zoek naar een betrouwbare bouwer? Informeer naar onze samenwerkende aannemers!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 360,000 kosten koper
Listed since
4 months
Status
Under offer
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,000 m²

Cadastral data

ALMERE C 6964
Cadastral map
Area
879 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside a quiet road, alongside water, In wooded surroundings, in residential district, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Francis Beaufortlaan 78 b

€ 360,000 k.k.