Hoornwerk 0 PP 7201 GX Zutphen

€ 50 p/mo. € 10,000 k.k.

Description

Te koop/te huur: auto- en motorparkeerplaatsen aan de rand van de binnenstad van Zutphen. Onder het appartementencomplex in de parkeergarage van Het Bastion staan drie autoparkeerplaatsen en zes motorparkeerplaatsen te koop/te huur. De parkeergarage is beveiligd en is alleen toegankelijk voor bewoners en eigenaren of huurders van een parkeerplaats. De ideale plek in Zutphen voor het veilig en droog stallen van uw auto, oldtimer, motor, scooter of bakfiets. Ook voor beleggers zijn deze parkeerplaatsen een interessante belegging.

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Hoornwerk. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex. Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem en de parkeergarage beschikt over meerdere camera's.

De vraagprijs bedraagt € 20.000,-- k.k. voor een autoparkeerplaats en € 10.000,-- k.k. voor een motorparkeerplaats. De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt € 1,62 voor een autoparkeerplaats en € 0,54 voor een motorparkeerplaats. De levering zal plaatsvinden bij VAD Notarissen te Rotterdam. Er is een autoparkeerplaats beschikbaar voor verhuur voor € 100,-- per maand excl. BTW.

Project
Het Bastion kenmerkt zich door een combinatie van een monumentale en historische uitstraling, gemengd met een stijlvolle detaillering. Het fraaie appartementencomplex bestaat uit 65 appartementen en vier penthouses en is opgeleverd in 2010. Sindsdien is het complex goed onderhouden en is er een gezonde, actieve VvE. Daarnaast zijn er binnen het project 36 stadswoningen en acht waterwoningen gerealiseerd.

Omgeving
Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen zoals de N345 en A1 en ligt aan de rand van het mooie centrum van Zutphen met aantrekkelijke faciliteiten zoals onder andere HEMA, Van Haren, H&M en Primera en vele restaurants en cafés.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 10,000 kosten koper
Rental price
€ 50 per month (none service charges)
Deposit
€ 100 one-off
Original asking price
€ 12,500 kosten koper
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of parking facilities
Parking place
Building type
Resale property

Layout

Capacity
1