NOORDHOVE BAAN/RUIMTE

Zoetermeer
From € 1,400 to 1,995 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 5 (1 available)
 • Living area 124 to 135 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 150 m²

Description

Wonen in Noordhove

Noordhove is een erg geliefde wijk in Zoetermeer. Dit komt, omdat de wijk ruim en groen is opgezet en natuurlijk omdat de Noord Aa om de hoek ligt.

De wijk is te herkennen is aan de strakke en lange lanen met bomen en rechte en hoekige woonblokken van voornamelijk eengezinswoningen met brede groenstroken ertussen. Vanuit deze rustige en groene straten, wandelt of fietst u zo naar het aansluitende natuur- en recreatiegebied de Noord Aa. De wijk wordt namelijk aan de noordzijde omsloten door de Noordhovense plas en het Noord Aa. Aan de oostkant ligt het rustige natuurgebied Benthuizerplas. Het Noord Aa is hét recreatiegebied van Zoetermeer en heeft een zandstrand, watersportmogelijkheden en een wandel- en fietsgebied rondom. Als u woont in Noordhove, wandelt u heerlijk met de hond een rustgevend blokje door de natuur of ligt u in de zomer binnen 10 minuten op het strand!

Behalve het natuurgebied, wordt Noordhove zelf ook gedomineerd door groen. Bijvoorbeeld met het centraal gelegen ‘Aldo van Eyckpark’ met wandelpaden en een speeltuin met klimtoestel, glijbaan en schommels. Aan het lange fietspad langs de Linieschans ligt ook een wandelpark met een speeltuin voor alle leeftijden. En tussen de huizen liggen brede groenstroken, al dan niet met speelgelegenheden voor kinderen.

Centraal in de wijk, ligt het winkelcentrum ‘Noordhove’. Kleinschalig en met alles wat u nodig heeft; een Albert Heijn XL, een Jongerius bakker, een tabakswinkel met PostNL-punt en ov-oplaadpunt, een drogist, kapper, slijter, een bloemist en altijd voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is overigens in de gehele wijk gratis. Iets gemakkelijks eten kan bij de snackbar of pizzeria. Naast het winkelcentrum ligt het ‘Gezondheidscentrum Noordhove’ met o.a. een huisartsenpraktijk, apotheek, diverse fysiotherapeuten, verloskundigenpraktijk, logopediepraktijk, voedingspraktijk en een prikpost van ‘t Lange Land Ziekenhuis.
In Noordhove vindt u verder 3 basisscholen, een kinderopvang, een sportzaal, pilates studio, katholieke kerk en een zonnestudio. In de gehele wijk kunt u gratis parkeren.

Kortom; dat Noordhove geliefd is in Zoetermeer, begrijpen wij wel!

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 5 houses in this project 1 is available

 • Type T en T2

  Row house and corner house € 1,995 p/mo.
  • living area 135 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Ruimtebaan 150 135 m² living area 5 rooms € 1,995 p/mo.
  Haussmannruimte 17 Rented 123 m² living area 5 rooms € 1,525 p/mo.
  Nashruimte 9 Rented 123 m² living area 5 rooms € 1,375 p/mo.
  Vasariruimte 33 Rented 124 m² living area 5 rooms € 1,575 p/mo.
  Vasariruimte 38 Rented 123 m² living area 5 rooms € 1,525 p/mo.
  Vasariruimte 51 Rented 123 m² living area 5 rooms € 1,355 p/mo.
  Vasariruimte 80 Rented 123 m² living area 5 rooms € 1,355 p/mo.
 • Type S

  Row house From € 1,400 to 1,750 p/mo.
  • living area 124 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

NVM letting agent

SCHIELAND BORSBOOM NVM MAKELAARS

Available tomorrow from 8:30
Call 079-3163366
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

NOORDHOVE BAAN/RUIMTE

From € 1,400 to 1,995 p/mo.