Westerschelde 14 2721 NK Zoetermeer

  • Rented under reservation
€ 1,395 p/mo.

Description

TE HUUR: RUIM APPARTEMENT, MET LUXE AFWERKING, TE ZOETERMEER AANGEBODEN VOOR ONBEPAALDE TIJD

Aan de Westerschelde te Zoetermeer bieden wij u dit compleet afgewerkt, licht 3-kamer appartement aan. Het appartement is voorzien van een luxe keuken, een zeer ruime badkamer en een zonnige balkon. Daarnaast is de woning voorzien van twee ruime slaapkamers.

Het appartement is onderdeel van een complex met 53 appartementen welke met een bouwjaar 2013 qua kwaliteit helemaal van deze tijd is.

U betreedt het pand via de centrale entree met moderne uitstraling. De entree is voorzien van een dubbele lift, bellenplateau met videofoon-installatie en toegang tot de berging. U vindt het appartement dat u te huur wordt aangeboden op de 2e verdieping van dit complex.

Op de tweede etage van het complex vindt u de voordeur van het appartement vanuit de centrale gang. De voordeur brengt u in de hal van het appartement welke alle kamers van de woning met elkaar verbindt.

De woonkamer is opvallend ruim en biedt toegang tot het tevens ruime balkon. Door de grote raampartij aan twee zijden van de kamer is de woonkamer zeer licht. Het open karakter van de keuken maakt dat u t.a.t. contact houdt met uw huisgenoot of gasten. De luxe uitstraling van de keuken maakt dat het een ware aanvulling is op de uitstraling van de ruimte. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een RVS afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Daarnaast is de keuken voorzien van meer dan voldoende kastruimte middels vaste kasten en lades.

De badkamer is zoals alle andere ruimten vanuit de hal toegankelijk en is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een handdoekenradiator. Het geheel is tot aan het plafond hoog betegeld met grote witte wandtegels en de vloer is voorzien van antraciete tegels. Hierdoor heeft de badkamer net als de keuken een geweldig luxe en moderne uitstraling.

ALGEMEEN:

Het complex bevindt zich nabij het winkelcentrum Oosterheem nabij openbare voorzieningen zoals winkelcentra, natuur (Bentwoud), openbaar vervoer (Randstadrail) en uitvalswegen richting snelwegen (A12). Daarmee is dit een appartement op een zeer centrale locatie in de Randstad met een geweldige bereikbaarheid waarbij u toch profiteert van een gemoedelijke omgeving.

BIJZONDERHEDEN:

- Deze woning wordt u aangeboden voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 12 maanden
- De woning beschikt over een ruime berging op de begane grond van dit complex
- Geen servicekosten
- Gratis parkeren in de directe omgeving van het appartement

Interesse in deze woning? Neem dan contact op via Rotsvast Zoetermeer!

Features

Rental price
€ 1,395 per month (none service charges)
Deposit
€ 1,395 one-off
Listed since
Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Area
73 m² residential surface area
Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Volume in cubic meters
182 m³
Energy label
B What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
2013

Involved real estate agent

Rotsvast Gouda

Call (+31)182-591900

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Westerschelde 14

€ 1,395 p/mo.