Teakhout 154 t/m 248

Zaandam
From € 900 to 1,900 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 112 (none available)
  • Living area 84 to 185 m²

Description

Zaandam is een sfeervolle stad, met toonaangevende architectonische gebouwen. Denk hierbij aan het in het oog springende hotel Inntel, het nieuwe stadhuis en het Hermitage Shopping Zaandam met veel leuke winkels en boetiekjes.

Eerste klas bereikbaarheid
Zaandam ligt pal naast de A7, A8, N246 en N203 en heeft een directe spoor- en wegverbinding met Amsterdam. Murano ligt op drie minuten loopafstand van station Zaandam. Frequent rijdt de stoptrein richting Alkmaar, Amsterdam, Schiphol en Enkhuizen of de intercitytrein naar Arnhem, Den Haag of Maastricht. Met de trein ben je in twaalf minuten in hartje Amsterdam.

Rust en ruimte
De natuur ligt hier op steenworpafstand: het groene Zaanse weidelandschap wordt uw achtertuin. Water met wuivende rietkragen, weilanden en prachtige natuurgebieden, een paradijs voor buitenmensen. Heerlijk voor wandelingen met familie en vrienden, fietstochtjes of watersport. Of gewoon comfortabel op de bank genieten van het Zaanse uitzicht.

Grootstedelijk én intiem
Door het gebruik van veel glas in het ontwerp en pleinen die de woongebouwen met elkaar verbinden, heeft Zaanstad met Murano een compleet nieuwe woonbuurt met een mediterrane uitstraling. Het project omvat 283 appartementen, verdeeld over negen woongebouwen met prachtige Italiaanse namen. De woongebouwen Vespucci, Piaggio, Volta, Galvani, Bernini en Christofori zijn bestemd zijn voor de verhuur. In Murano wordt geparkeerd onder een verhoogd dek. Er is geen gebouw hetzelfde en door de uitgekiende zichtlijnen verschijnen er verrassende doorkijkjes en prachtige binnenpleinen. Dit maakt Murano grootstedelijk en toch intiem.

Ruime keuze
Het aanbod van de huurappartementen heeft zo’n grote verscheidenheid dat er voor elk wat wils beschikbaar is. Murano heeft 112 ruime, comfortabele huurappartementen met eigen parkeerplaats. Er komen twee, drie en vierkamerappartementen, maisonnettes en penthouses met een balkon of dakterras. Wilt u bovenin wonen of liever onderin? Met uitzicht op het groene landschap of op de gezellige binnenpleinen? Murano biedt een ongekend ruime keuze.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 112 houses in this project none are available

  • appartementen

    Upstairs apartment and mezzanine From € 900 to 1,900 p/mo.
    • living area 84 to 185 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Teakhout 154 t/m 248

From € 900 to 1,900 p/mo.