de Vree 14 8191 JE Wapenveld

Hightlighted features

  • 56 m² living area
Map
€ 763 p/mo.
Part of rental complex De Vree 2-21, Wapenveld
Eyecatcher Seniorenwoning vanaf 55 jaar in Wapenveld

Description

Op zeer korte termijn beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de eerste verdieping nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving!

Complex Huize Rehoboth II is direct verbonden met het woonzorgcentrum Rehoboth, waar u indien nodig zorg kunt inkopen. Het is een sfeervol complex met diverse appartementen, de meeste komen uit op een overdekt binnenplein die ook weer via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum.

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Het seniorencomplex is gelegen aan de rand van het centrum van Wapenveld en vanuit uw appartement wandelt of fietst u zo het bos in of het gezellige centrum (met de alledaagse faciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik) in.

Het appartement heeft een ruime woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen balkon kunt u zomers heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht op het park. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging, uw auto kunt u kwijt op de gezamenlijke parkeerplaatsen die behoren tot het complex en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde.

Doordat dit een seniorenappartement betreft in de sociale sector, hierbij hanteren wij het passend toewijzen vanuit de overheid. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 23.225 en de € 39.055 en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 31.475 en de € 39.055 te zijn.
Wilt u ook graag fijn wonen in Huize Rehoboth II? Dan zien wij graag de volledige inschrijving met uw meest recente inkomensverklaring of definitieve belastingaanslag van de belastingdienst tegemoet!

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 763 per month (service charges unknown)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Galleried apartment
Building type
Resale property
Construction period
1971-1980

Surface areas and volume

Areas
Living area
56 m²
Volume in cubic meters
89 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
D What does this mean?

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

de Vree 14

€ 763 p/mo.