• Rented

Sijlweg 14 -16 4251 NS Werkendam

Hightlighted features

  • 170 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 3,500 p/mo. Price on request

Rental history

Listed since
May 13, 2022
Date of rental
July 18, 2022
Term
2 months

Description

Sijlweg 14 - 16 te Werkendam | Representatief bedrijfsobject met bedrijfswoning op de verdieping, gesitueerd op totaal perceel van 673 m2.

ALGEMEEN
In de verhuur bieden wij deze prachtige vrijstaande woon-werkcombinatie aan. Het object is gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein en biedt uitzicht over de rand van het dorp. Het pand is in 2007 op zeer kwalitatieve wijze gebouwd. Op de begane grond bestaat het pand uit een grote bedrijfsruimte en een kleinere bedrijfsruimte, alsmede een showroom met kantoor en kantine. Op de verdieping bevindt zich een hoogwaardig afgewerkt appartement met een drietal slaapkamers, ruime living met zeer veel daglichtinval en een dakterras met een goede zonligging.

STERKE PUNTEN
- Mooie locatie
- Veel natuurlijk daglichtinval
- Representatieve uitstraling
- Uitstekende combinatie van wonen en werken

OPPERVLAKTEN
- Ca. 283 m2 bedrijfsruimte BG
- Ca. 110 m2 bedrijfsruimte VD
- Ca. 170 m2 woonverdieping
Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Gas-, elektra, watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Databekabeling
- ADSL-bekabeling
- Telefoonaansluitingen en internet
- Alarmsysteem met bewegingsmelders
- TL-armaturen
- Inbouwspots

Klimaat:
- CV-ketel met warmte terugwin systeem
- Luchtafzuiging
- Te openen ramen
- Vloerverwarming
- Airconditioning (woonverdieping)
- Houtkachel (woonruimte)

Bedrijfsruimte:
- Betonvloer
- Kantoorruimte
- Showroom
- Systeemplafonds
- Loopdeuren
- Lichtkoepel
- 2x elektrisch bedienbare overheaddeur
- Pantry
- Toiletten

Woonruimte:
- Gestucte wanden
- Hoogglans keramische vloertegels
- Vloerbedekking
- Houtkachel
- Twee toiletten
- Douche
- Bad

INDELING
Begane grond:
Entree middels loopdeur aan voorzijde van het object, welke toegang biedt tot de hal met betegeld toilet. Via de hal is de showroom bereikbaar, voorzien van systeemplafond, het kantoortje met glazen doorkijk naar de showroom en hierachter de kantine met keuken (o.a. v.v. magnetron, vaatwasser en koelkast). De ruimten zijn allen voorzien van vloerverwarming.

Achter een elektrische overheaddeur aan de linkervoorzijde van het object bevindt zich het magazijn of de garage. Deze is opgesplitst in twee delen, waarvan één deel is voorzien van een werkbank met wasbak.
Via de kantine en de garage is de bedrijfsruimte bereikbaar. Deze is voorzien van een verdiepingsvloer van ca. 110 m² (ca. 350 kg/m²), betegeld toilet met fonteintje, gasgestookte heather, lichtstraten, verlichting en krachtstroom.

Aan de rechterzijde van het object zijn twee loopdeuren en een elektrische overheaddeur (maatvoering ca. 6m x 4m) gesitueerd. Één loopdeur gaat naar de (fietsen)berging en achter één bevindt zich de entree van de bovenwoning. In de hal bevindt zich garderobe, inbouwkast en een dubbele meterkast met hierin het anti-kalksysteem. Via een houten trap bereikt men de bovenverdieping.

1e verdieping:
Via de trap komt men in de hal, welke toegang biedt tot de diverse vertrekken. De woning is zeer strak en modern vormgegeven en is tot in de detail afgewerkt met hoogstaande materialen. De woonkamer, keuken en de hal boven en beneden, zijn geheel betegeld met een hoogglans keramische tegel. De slaapkamers en werkkamer zijn voorzien van
hoogwaardig tapijt. De wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk.

Indeling: Woonkamer met open keuken, v.v. twee combi-magnetrons, vaatwasser, 5-pits inductiekookplaat, koelkast, terras en hoofdslaapkamer met toegang tot de badkamer. De badkamer is zeer luxe uitgerust met een hoekbad, doucecabine, dubbele wastafel inclusief meubel en ingebouwde televisie; Bergkamer/inloopkast, slaapkamer 2, slaapkamer 3, werkkamer/kantoorruimte, waar vanuit de verdieping van de bedrijfsruimte bereikbaar is, wasruimte met cv-opstelling en wtw-installatie.

BOUWAARD
Het object is gebouwd in 2007 op een palenfundering. Het object is deels traditioneel gebouwd en is deels staalconstructie. De voorgevel is volledig gemetseld en loopt een stukje door naar achter daar gaat het over op metalen profielbeplating in antraciet. De vloer in de showroom en kantoorruimte bestaat uit tapijt. In de woning is veel tegelwerk toegepast met uitzondering van de slaapkamer en werkkamer, waar tapijt is toegepast. In de bedrijfshal is de vloer afgewerkt in monolithische betonvloer. Het dak is opgebouwd uit stalen dakplaten welke zijn geïsoleerd (RC waarde = 3.5) verder zijn de wanden, dak en glas ook geïsoleerd (RC waarde minimaal 2.5) het plafond in het kantoor is afgewerkt met een systeemplafond met verlichting.

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard met betonklinkers. Het terrein bied voldoende parkeergelegenheid. Er zijn vier vaste parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde van het object, alsmede 2 parkeerplaatsen aan de rechterzijde en parkeerruimte op de openbare weg.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Beatrixhaven, Biesboschhaven en Steurgat" van kracht. De bestemming betreft enkelbestemming bedrijventerrein. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Altena aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op het watergebonden bedrijventerrein “de Biesboschhaven”. Het betreft een net onderhouden haventerrein met nationale en internationale bedrijven, veelal in de maritieme sector. Op korte afstand bevindt zich de Rijksweg A-27. De Rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de Rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

KADASTER
Werkendam - H - 1120 - 673 m2

HUURPRIJS
€ 3.500,-- excl. btw per maand

AANVAARDING
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, geïndexeerd worden met een minimum van 2%. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Features

Transfer of ownership

Asking price
Price on request
Last rental price
€ 3,500 per month (none service charges)
Deposit
€ 10,500 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Penthouse
Building type
Resale property
Year of construction
2007

Surface areas and volume

Areas
Living area
170 m²
Volume in cubic meters
600 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Hipbath, shower and toilet
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available

Exterior space

Location
Business park
Balcony/roof garden
Roof terrace present

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.