• Rented

Beekpoort 3 6001 HA Weert

Hightlighted features

  • 142 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 1,795 p/mo.

Rental history

Listed since
July 6, 2022
Date of rental
October 1, 2022
Term
2½ month

Description

Luxe, ruimte en een hoog afwerkingsniveau zijn drie kenmerken die deze woningen perfect samenvatten. De ligging op twee loopminuten van het centrum en een privéparking maken het plaatje compleet.

Het is hier heerlijk thuiskomen! Met zo'n 142 m2 aan woonoppervlakte en een inhoud van ongeveer 524 m3 biedt deze woning veel woonruimte. De meer dan gebruikelijke staat van afwerking zorgt voor een ongekend luxe gevoel. Dankzij het gasloze karakter (warmtepomp), uitstekend isolatiepakket en de 14 zonnepanelen voldoet deze woning aan alle hedendaagse duurzaamheidsvereisten.

Indeling:
U komt binnen in de entreehal alwaar de meterkast en betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje aanwezig zijn. Via de entree komt u binnen in de zeer royale woonkamer met een diepte van circa 10 meter. De woonkamer is voorzien van een houtlook tegelvloer (vloerverwarming) en geeft middels twee openslaande deuren aan de achterzijde toegang tot de achtertuin. De vorm van de woonkamer geeft u alle vrijheid voor uw ideale inrichting.

De open keuken met met o.a. een luxe kookeiland is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: Bora-inductiekookplaat (kookplaat met geïntegreerd afzuigingssysteem), oven met magnetronfunctie, Siemens koelkast en een Bosch vaatwasser. De keuken geeft tevens toegang tot een bijkeuken met extra aanrecht, wasbak en toegang tot de trapkast.

De entreehal geeft middels de trap toegang tot de eerste verdieping. Grenzend aan de overloop treft u drie ruime slaapkamers (15 m2, 13 m2 en 12m2), een berging en een luxe badkamer. De berging is de technische ruimte met tevens de aansluiting voor het witgoed. De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en tweede toilet allemaal van het luxe merk Villeroy en Bosch. 

De hele woning beschikt over vloerverwarming en de ramen zijn voorzien van triple-glas. In de tuin is tevens een tuinhuis aanwezig. De centrale toegangspoort geeft toegang tot het afgesloten achterterrein waar voor elke huurder een toegewezen parkeerplaats aanwezig is. Tevens is bij elke parkeerplaats de voorbereiding getroffen om een elektrische laadpaal aansluiting te laten uitvoeren.

Laat u verassen door de ruimte en de luxe die deze woning te bieden heeft!

Over Weert en de ligging:
Op de hoek van de Nazarethsteeg/Beekpoort ligt deze woning in deze veelzijdige stad. Op de grens van Limburg en Noord-Brabant is Weert een geweldige uitvalsbasis voor wie volop van het leven wil genieten. De gezellige plekken om een hapje te eten en een drankje te doen, de bomvolle agenda met culturele en sportieve activiteiten, omringd door fantastische natuurgebieden en Bospop! Zomaar, in uw achtertuin. Plezier, vertier, onderwijs, zorg, winkelen, sport, cultuur en natuur. Weert heeft alles. Voor iedereen, in elke fase van het leven. Tevens zijn de uitvalswegen richting de A2 Eindhoven - Maastricht binnen vijf autominuten te bereiken. 

De huurprijs is € 1.795,- exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Bijzondere bepalingen: 
- De woning wordt verhuurd voor maximaal 02 jaar (intentie voor langere verhuur). 
- Huisdieren in overleg. 

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,795 per month (none service charges)
Deposit
€ 3,590 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
142 m²
Volume in cubic meters
524 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation, sliding door, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Triple glazed and completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
In center
Garden
Back garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.