• Rented

Demeter 90 6001 WX Weert

Hightlighted features

  • 76 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,150 p/mo.

Rental history

Listed since
October 10, 2022
Date of rental
November 9, 2022
Term
4 weeks

Description

Prachtig wonen in het centrum van Weert met uitzicht op het water van de Zuid-Willemsvaart. Dit luxe appartement is van alle gemakken voorzien!

Van oudsher is de Zuid – Willemsvaart de verbinding tussen het noorden en het zuiden van Nederland. Een prachtige locatie voor mensen die centraal willen wonen en willen profiteren van de bereikbaarheid van de ‘Poort van Limburg’. Eindhoven, Roermond en Maastricht liggen op een steenworp afstand, maar ook Antwerpen of Düsseldorf zijn binnen een mum van tijd te bereiken.

Het appartement wordt keurig opgeleverd met een ruime woonkamer en open keuken, twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte, opslagruimte en een balkon. Bezoekers komen binnen in de representatieve centrale entree met video-intercomverbinding. 

Binnenkomst in het appartement alwaar een keurige grijze vloer de kamers met elkaar verbind. De woonkamer met een luxe open keuken geeft een prachtig uitzicht over de Zuid-Willemsvaart en de stadsbrug van Weert. De luxe keuken beschikt o.a. over de navolgende inbouwapparatuur:  koelkast, vaatwasser, combi-oven/magnetron, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap. 

Het appartement is uitgerust met een riante badkamer en twee slaapkamers. In de geheel betegelde badkamer vindt men een inloopdouche met thermostaatkraan en glazen douchewand, designradiator en wastafel. Naast de badkamer vindt u het separate toilet dat geheel is betegeld met fonteintje. 

Het appartement heeft tevens een balkon gesitueerd op het Oosten. Het beschutte balkon is zo gebouwd dat het met goed en minder goed weer te gebruiken is. Naast de inpandige bergruimte beschikt het complex over extra privébergingen gelegen onder het gebouw. Over uw auto hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Voor elke bewoner is er een parkeerplek op het afgeschermde binnenterrein (inbegrepen in de huurprijs. Er is een mogelijkheid voor het huren van een 2e parkeerplaats tegen een meerprijs van € 50,- per maand).

U gaat wonen in een eigentijds appartement dat is voorzien van alle gemakken en voldoet aan het wooncomfort van deze tijd. De gemeente Weert is dé ideale omgeving voor een dynamisch gezin. Alle voordelen van een bruisende stad, maar ook een omgeving die landelijkheid uitstraalt. Shoppen, uitgaan, uitstekende scholen, sporten en werken. Weert heeft het allemaal. Als u er even tussenuit wilt, bent u zo in het uitgestrekte groengebied rondom Weert. Hier kunt u in alle rust recreëren en genieten van het natuurschoon.

U bent forens? Dat treft. De stad is ideaal gelegen aan de A2, de verbindingsweg voor binnen- en buitenland. Via het nabijgelegen NS –station zijn alle omringende steden snel en comfortabel bereikbaar.

Beschikbaar per 01 december 2022. 

Huurprijs:
€ 1.150,-- per maand, exclusief servicekosten van € 55,- p.m., en exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een machtiging. 

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 02 jaar (25 maanden).

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,150 per month (none service charges)
Deposit
€ 2,300 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2019
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
76 m²
Exterior space attached to the building
8 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
228 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
5 stories
Located at
5th floor
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
2019, in ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, on navigable waterway, alongside water, in center and unobstructed surrounding view

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place and basement
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 55.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.