• Rented

Kleefstraat 13 6004 TT Weert

Hightlighted features

  • 85 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,050 p/mo.

Rental history

Listed since
March 30, 2022
Date of rental
May 4, 2022
Term
5 weeks

Description

Een zeer ruim huur appartement gelegen op de eerste verdieping met een uitstekende afwerking! Het appartement is tevens gunstig gelegen ten opzichte van meerdere voorzieningen en uitvalswegen in Weert.

Locatie:
Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het nieuwe winkelcentrum Weert-Oost met o.a. een tweetal supermarkten, een bakker, een cafetaria en een gezondheidscentrum. Dit winkelcentrum is op een steenworpafstand te vinden. Vanuit de woning is binnen 5 minuten de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven te bereiken. Het centrum van Weert is op enkele fietsminuten afstand te bereiken.

Indeling:
Binnenkomst in de centrale ontvangsthal. In de ontvangsthal is een bellentableau en de brievenbussen. Via de trap is de eerste verdieping bereikbaar alwaar het appartement zich bevindt.
Via de centrale entree op de begane grond is de eerste woonlaag bereikbaar. Hal geeft toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, toilet en badkamer.
Zeer verzorgde doorzonwoonkamer (ca. 37 m²). Vanuit de woonkamer is via een deur toegang tot het balkon welke is gelegen op het Zuiden. De keuken is voorzien van een kunststof werkblad, RVS spoelbak, 4-pits (incl. brander) gasfornuis (Bauknecht), oven/magnetron (Bauknecht), koelkast (Bauknecht), afzuigkap (Bauknecht), vaatwasser (Siemens), boven- en onderkastjes. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen. Hier is de opstelling voor witgoed. De (werk)kast is voorzien van de CV-ketel.

Het toilet is geheel betegeld en heeft een wandcloset. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een badkamermeubel en een inloopdouche. Slaapkamer 1 (ca. 13 m²) heeft een inbouwkast. Slaapkamer 2 is (ca. 10 m²).

Algemeen:
Vanuit de centrale hal is met een korte trap toegang tot de bergruimten. De berging voor dit appartement is ca. 25 m² en voorzien van elektra. Glasvezelaansluiting is aanwezig. Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. (Bewoners)parkeerplaatsen aansluitend aan het appartementencomplex.

Beschikbaar per 01 mei 2022.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 70,-), het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 01 jaar, daarna voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 01 maand.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,050 per month (service charges unknown)
Deposit
€ 2,100 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1967

Surface areas and volume

Areas
Living area
85 m²
Other space inside the building
25 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
Volume in cubic meters
270 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
F 2.74 What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
In ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 70.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.