• Rented

Van Berlostraat 17 6001 EG Weert

Hightlighted features

  • 79 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 990 p/mo.

Rental history

Listed since
October 27, 2021
Date of rental
January 13, 2022
Term
2½ month

Description

Een zeer leuk appartement welke in 2021 compleet is gerenoveerd op een toplocatie midden in het centrum van Weert. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een balkon, badkamer, woonkamer met veel daglichttoetreding en een berging in het souterrain.

Locatie:
Gelegen midden in het hart van Weert nabij de Nieuwe Markt, midden tussen alle winkelvoorzieningen en uitgaansgelegenheden. Een lekker hapje eten, een kopje koffie drinken of een avondje naar het theater of de bioscoop, het is allemaal binnen handbereik! Ook het NS-intercitystation is gelegen op loopafstand en de oprit naar de A2 in de richtingen Maastricht en Eindhoven/Amsterdam liggen op slechts 5 autominuten.
Aan de achterzijde is het appartement prachtig gelegen aan mooi aangelegde Ursulinenhof. Waardoor u dankzij deze beschutte ligging zeer veel rust ervaart, terwijl u zich toch midden in het stadscentrum bevindt. Een hele fijne combinatie!

Over het appartement:
Het appartement welke is gelegen op een absolute A-locatie in het centrum van Weert beschikt over twee slaapkamers, een riante zonnige woonkamer met open keuken (2021), een balkon, badkamer (2021) en een berging in het souterrain. Er kan een parkeerplaats gehuurd worden in de Ursulinen garage welke te bereiken is via de galerij.

Ontvangsthal:
Entree via de grote ontvangsthal aan de Van Berlostraat. Tochtportaal met brievenbussen en toegang naar de trappenhal en de lift. Deur naar buiten naar de galerij met de ingang naar het appartement. Op de galerij voor de voordeur is er plaats voor het stallen van bijv. een rollator.

Indeling appartement:
Binnenkomst in de ontvangsthal met pvc-vloer (2021) met toegang tot bijna alle vertrekken van het appartement. Toilet is in 2021 vernieuwd en beschikt over een fonteintje. De woonkamer voorziet in veel lichtinval dank zij de ramen op het zonnige Zuiden. Alle wanden zijn netjes gestuct. In de woonkamer is tevens de videofooninstallatie aanwezig. De open luxe keuken (2021) is van alle gemakken voorzien met o.a. de navolgende apparatuur: combi-oven/magnetron, koelkast, afzuigkap, vaatwasser en een 4-pits inductiekookplaat. In de bijkeuken bevindt zich de meterkast en de witgoedaansluiting welke netjes is weggewerkt achter schuifdeuren. Balkon op het zonnige Zuiden met uitzicht over het beschutte Ursulinenhof.

Beide slaapkamers zijn van een prettig formaat en gesitueerd aan de voorzijde van het appartement. De badkamer tevens in 2021 vernieuwd beschikt over een inloopdouche met regendouche en thermostaatkraan, tevens is er een wastafel met meubilair.

Aparte berging in het souterrain welke o.a. ideaal dienstdoet als fietsenberging. Een parkeerplaats kan worden gehuurd in de Ursulinen garage.

Beschikbaar in overleg.

Huurprijs:
€ 990,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 35,-) en het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 02 jaar!

Huisdieren niet toegestaan!

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 990 per month (service charges unknown)
Deposit
€ 1,980 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Upstairs apartment
Building type
Resale property
Year of construction
1994

Surface areas and volume

Areas
Living area
79 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
242 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Atag (2009, in ownership)

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 35.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.