• Rented

Emmasingel 26 a 6001 BC Weert

Hightlighted features

  • 96 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,095 p/mo.

Rental history

Listed since
August 17, 2021
Date of rental
September 8, 2021
Term
3 weeks

Description

VERHUUR PROCEDURE:
Heeft u interesse in deze huurwoning? Dan verzoeken wij u eerst het aanvraagformulier voor ons in te vullen. Dit formulier kunt u per e-mail opvragen Het ingevulde aanvraagformulier, vergezeld van een kopie salarisstrook en legitimatiebewijs, dient u bij ons aan te leveren. Indien u na beoordeling hiervan in aanmerking komt voor de betreffende huurwoning, dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Huurtermijn 2 jaar, met verlenging voor onbepaalde tijd.

Ruim appartement van circa 96 m² met drie slaapkamers, twee bergingen en een eigen parkeerplaats gelegen in de binnenstad van Weert.

BEREIKBAARHEID
Het pand is prima bereikbaar, door de centrale ligging. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed te noemen, vanwege de aanwezigheid van het NS-intercitystation op loopafstand. Aan de Emmasingel zijn tevens meerdere bushaltes gelegen.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is Wonen. De bestemmingsplanvoorschriften zijn op ons kantoor of via de site van de Gemeente Weert in te zien.

PARKEREN
Er is één parkeerplaats, op eigen terrein aan de achterzijde van het complex. Langs de Emmasingel zijn parkeer havens aanwezig, alwaar men betaald of met een parkeervergunning kan parkeren (meer informatie op is aan de zijkant van het gebouw de ingang van parkeergarage en parkeerplaats Walburgpassage gelegen alwaar men parkeert en achteraf betaald.

STAAT VAN ONDERHOUD
Binnen : Goed
Buiten : Goed

GAS-WATER - EN ELEKTRAVERBRUIK
Gas-, water- en elektravoorzieningen zijn aanwezig.
Aansluiting op het gemeentelijk riool. Het object wordt verwarmd door een gasgestookte c.v.-installatie. Het appartement is voorzien van een eigen meterkast. De kosten voor het verbruik komen direct voor rekening van huurder.

INDELING
Gezamenlijke entreehal met trappartij en lift naar de eerste en tweede verdieping. De hal op de begane grond is voorzien van een separate meterkast voor elk appartement.

Het beschikbare appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex. Aangekomen op de tweede verdieping is er tevens een separate eigen bergruimte van circa 2,5 m². Elk appartement van de betreffende verdieping heeft hier een eigen berging.

Appartement
Entreehal met garderobe, toiletruimte, trap naar verdieping en trapkast.
Middels dubbele openslaande deuren toegang tot de royale woonkamer met schouw. Open keuken met nette opstand voorzien van koelkast, 4-pits gasfornuis, combi-oven/magnetron, afzuigkap en spoelbak. De vloer is afgewerkt met een fraaie houten vloer.

Aan de voorzijde is een balkon bereikbaar, alwaar u middels openslaande deuren komt. Tevens is aan de voorzijde gezorgd voor zonwering in de vorm van automatisch bedienbare zonneschermen.

Verdieping
Middels de trap in de entreehal bereikt u de royale overloop welke toegang biedt tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, welke uitstekend kan dienen als ouderslaapkamer.

Tweede slaapkamer met een klein dakraam en veel bergruimte in de knieschotten en achter de badkamer.

De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Ook deze slaapkamer is ruim en biedt voldoende ruimte voor een complete slaapkamer.

Geheel betegelde badkamer voorzien van fraaie douchecabine, toilet en dubbele wastafel met meubel, geheel vernieuwd in 2014.

De eerste verdieping is afgewerkt met een fraaie houten vloer. De tweede slaapkamer/berging is afgewerkt met kunststof vloerafwerking.

BUITENGEDEELTE
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het achtergelegen terrein. Hier mogen alleen de bewoners van de appartementen en bezoekers van de ostheopatiepraktijk parkeren.

Tevens is er een berging bereikbaar van circa 4 m² voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,095 per month (none service charges)
Deposit
€ 1,095 one-off
Rental agreement
Temporary rent
Status
Rented

Construction

Type apartment
Maisonnette
Building type
Resale property
Year of construction
1978

Surface areas and volume

Areas
Living area
96 m²
Other space inside the building
7 m²
Volume in cubic meters
340 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Located at
2nd floor
Facilities
Outdoor awning, skylight, elevator, mechanical ventilation, sliding door and TV via cable

Energy

Provisional energy label
B What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Combination boiler, in ownership

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Paid parking, public parking and resident's parking permits

Involved real estate agent

Mr. Van den Heuvel
Emmasingel 26 a
10.0
I would recommend this agent.
Sinds jaar en dag doen wij zaken met Hermans Makelaardij in Weert. Ook nou weer een dikke pluim! Zeker aan te bevelen en erg bekwame vakmensen.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.