• Rented

Bergerhei 25 5508 VC Veldhoven

Hightlighted features

  • 139 m² living area
  • 323 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 1,250 p/mo.

Rental history

Listed since
July 11, 2022
Date of rental
August 16, 2022
Term
5 weeks

Description

HET SPIJT ONS, MAAR GELET OP DE ENORME HOEVEELHEID AANVRAGEN DIE WIJ INMIDEELS ONTVINGEN VOOR DEZE HUURRWONING, KUNNEN EN ZULLEN WIJ NIET IEDERE AANVRAAG IN BEHANDELING NEMEN.
INDIEN ER ZICH NOG MOGELIJKHEDEN VOORDOEN, ZULLEN WIJ U DAAROMTRENT VERDER INFORMEREN.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WE ARE SORRY, BUT IN VIEW OF THE HUGE AMOUNT OF APPLICATIONS THAT WE HAVE BEEN RECEIVING FOR THIS RENTAL PROPERTY, WE CANNOT AND WILL NOT PROCESS EVERY APPLICATION.
IF THERE ARE STILL OPPORTUNITIES, WE WILL INFORM YOU FURTHER INFORMATION ABOUT THIS.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LET OP:
* MINIMALE HUURTERMIJN 1 JAAR.
* INKOMENSNORM: MIN. 4 - 4,5x DE MAANDHUUR BRUTO.

Een functioneel ingedeelde hoekwoning met o.a. een aan-/uitgebouwde, multifunctionele tuinkamer, een gloednieuwe keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur, een badkamer met ligbad en 2e toilet, 3 ruime slaapkamers, een royale zolderetage met extra (slaap)kamer en een flinke achtertuin op West, met berging en een vrije achterom.

Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat in de wijk Heikant-Oost, op 'steenworp-afstand ' van het kleinschalige wijkwinkelcentrum met een PLUS-supermarkt, een snackbar, apotheek, kapsalon en bloemenstalletje, alsmede het wijkgezondheidscentrum en de bushalte. Scholen en de MFA, het City Centrum en diverse sportvoorzieningen zijn nabij gelegen, evenals de belangrijke uitvalswegen naar en rondom Eindhoven, Eindhoven Airport en bedrijventerrein 'De Run', met o.a. ASML en het Maxima Medisch Centrum.

INDELING:

BEGANE GROND:
Overdekte entree met aansluitmogelijkheid voor een buitenlamp.

Hal met laminaatvloer (welke is doorgelegd over nagenoeg de gehele begane grond), meterkast (met o.a. 8 groepen en een kookgroep, 2 aardlekschakelaars, 'slimme' meters en de glasvezelaansluiting) en de trapopgang naar de 1e verdieping, alsmede een gedeeltelijk betegelde toiletruimte met valraampje, v.v. een closet en fonteintje.

Een op de achtertuin gerichte woonkamer (van ca. 31 m²) is voorzien van voormelde laminaatvloer, de toegang tot een trapkast met lichtpunt en legplanken, een doorgang naar de aangebouwde tuinkamer en een deur naar de achtertuin.

Een semi-open keuken aan de voorzijde, met eveneens voormelde laminaatvloer en gedeeltelijk betegelde achterwanden, is voorzien van een nieuwe, recent geïnstalleerde 'Bruynzeel' keukeninstallatie in hoekopstelling, met diverse onder- en bovenkasten en laden, een houten aanrechtblad met RVS spoelbak met een éénhendelmengkraan, een inductiekookplaat en een RVS afzuigkap en een ingebouwde koel-/vriescombinatie, combimagnetron/oven en vaatwasser. (Alle keukeninbouwapparatuur van 'ATAG').

De vanuit de woonkamer toegankelijke, aangebouwde en praktische, multifunctionele eet-/speel-/werkkamer (van ca. 14 m²), tegen de zijgevel van de woning, is eveneens voorzien van voormelde laminaatvloer en een deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met een open, vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

3 Slaapkamers van resp. ± 9, 10 en 15½ m² groot.

Volledig licht betegelde badkamer, met uitzetraampje (met dubbel glas) t.b.v. licht- en luchttoetreding, voorzien van een stalen ligbad met handdouche en thermostaatkraan, een vaste wastafel met een mengkraan, planchetje, spiegel en lichtpunt en een 2e toilet.

2e VERDIEPING:
Een grote zolderetage (van ca. 3.50 m. hoog), met een ruime voorzolder met aldaar de opstelling van de C.V.-combiketel, de (vernieuwde) unit t.b.v. de mechanische ventilatie en een aansluiting voor een wasmachine, alsmede de toegang tot de zolderkamer.

Deze royale zolderkamer annex 4e slaapkamer is voorzien van een nieuw 'Velux' dakraam aan de achterzijde, verwarming en elektra.

TUIN & BERGING:
Een voortuin en een flinke, geheel (met deels nieuwe houten schuttingen) omsloten zij- en achtertuin op West, met een vrije achterom middels een (nieuwe)afsluitbare poort aan de zijkant, met een betegeld terras en looppad, gazon en (planten)borders.

Achter in de tuin bevindt zich een halfsteens berging van ca. 1.79 x 3.98 m., voorzien van elektra en verlichting.

ALGEMEEN:
* Deze woning is voorzien van vloer-, dak- en gevelisolatie, almede grotendeels dubbele beglazing in de hardhouten buitendeuren, -ramen en -kozijnen.
* M.n. de vloeren op de verdiepingen, de niet-betegelde binnenwanden en de trappen dienen nog verder afgewerkt te worden door de nieuwe huurders.
* Inkomensvereiste: Er is een minimaal bruto maandinkomen vereist van minimaal 4x de huurprijs voor een éénverdiener en 4,5x de huurprijs bij tweeverdieners, waarbij het laagste salaris slechts voor de helft wordt meegeteld (zie verder hieronder);
* Huurperiode: Minimaal 1 jaar; daarna maandelijks opzegbaar;
* Borg: in beginsel 1x de maandhuur;
* Huurcontract: jaarcontract (R.O.Z.-model maart 2017).

TOELICHTING INKOMENSNORM:
De vereiste inkomensnorm van onze opdrachtgever/de verhuurder houdt in, dat u als éénverdiener aantoonbaar minimaal 4x de maandhuur bruto moet verdienen (wat bij deze woning neerkomt op minimaal € 5.000,-- bruto per maand). Indien u minder verdient mag het inkomen van uw partner, waarmee u een duurzame relatie dient te hebben (dus géén vrienden, collega's, neven/nichten e.d.), voor de helft worden meegeteld en bedraagt de inkomensnorm vervolgens 4,5X de maandhuur (in deze derhalve dus gezamenlijk minimaal € 5.625,00 bruto per maand).
VOORBEELD: Indien u momenteel € 4.000,- bruto per maand verdient, dan dient u duurzame partner minimaal € 3.250,- bruto per maand te verdienen om aan de inkomensnorm van 4,5x de maandhuur te voldoen, omdat het laagste inkomen maar voor de helft mag worden meegeteld.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,250 per month (none service charges)
Deposit
€ 1,250 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1988
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
139 m²
External storage space
7 m²
Plot size
323 m²
Volume in cubic meters
465 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 1999)

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
148 m² (12,1 meter deep and 14 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.