Eger 42 * 1423 GE Uithoorn

  • Rented
€ 3,250 p/mo.

Rental history

Listed since
July 15, 2022
Date of rental
October 6, 2022
Term
2½ month

Description

**English translation below**

Bijzonderheden
- Vrijstaande woning op een perceel van 450 m2 met eigen parkeerplaats;
- Unieke zeer ruime woonkeuken met toegang tot het terras;
- Woonkamer voorzien van openhaard (gashaard) met moderne schouw en natuurstenen blad;
- Aparte kantoorruimte met eigen ingang; ideaal voor beroepen aan huis;
- De keuken en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming;
- Hardhouten terras (onderheid) en buitenverlichting geheel rondom het huis;
- Alle slaapvertrekken zijn voorzien van raambekleding en horren;
- Infrarood sauna voor twee personen (Red Cedar);
- Glasvezel internet;
- De gezellige dorpskern van Uithoorn is op loopafstand (kade met jachthaven, horeca en bootverhuur) evenals de
prachtige natuurgebieden;
- Gelegen op 20 minuten van Luchthaven Schiphol en nabij Amsterdam en Amstelveen;
- Directe tramlijn vanuit Amstelveen naar het dorpscentrum van Uithoorn is in aanleg.
- De huurperiode is voor maximaal 2 jaar.

In het kader van onze "verhuur veilig" procedure dient de huurder de volgende gegevens te overleggen:
- originele identiteitskaart of paspoort; een identiteitscontrole via Huurcheck Nederland maakt deel uit van de selectieprocedure.
- laatste jaaropgave;
- 3 meest recente loonstroken;
- bankafschriften met 3 recente loonstortingen;
- werkgeversverklaring (indien van toepassing);
- verhuurdersverklaring (indien van toepassing).
In de kindvriendelijke wijk 'Meerwijk' in Uithoorn staat deze royale vrijstaande woning met een tuin rondom en een eigen parkeerplaats aan de achterzijde.

De woning heeft een speelse indeling; op de begane grond bevinden zich de sfeervolle woonkamer met openhaard, de riante woonkeuken, een werk/studeerkamer en een kantoorruimte met eigen ingang.

Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers, de badkamer en een hal met een grote inloopkast en de trap naar de tweede verdieping. Met deze verdieping kunt u nog alle kanten op; een vijfde slaapkamer-, een hobbyruimte, u kunt het zelf invullen.

De tuin rondom is geweldig, hier is altijd een fijne plek te vinden!

Indeling

Begane grond
De entree: Via de beschutte voortuin komt u binnen in de hal. In de hal bevinden zich de meterkast, de vaste kast met de cv-opstelling en het moderne toilet met fonteintje.

De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer, de woonkeuken en de praktijkruimte en heeft een leuke doorkijk naar de tuin. In de hal ligt een mooie grijze vloertegel, de wanden zijn glad gestuukt.

De living: Wat een fijne, lichte en ruime living! Dankzij de vele raampartijen valt er een zee van licht binnen. De living heeft openslaande deuren naar de tuin; zo lopen binnen en buiten moeiteloos in elkaar over op de mooie dagen van het jaar. Op de koude dagen nestelt u zich heerlijk voor de openhaard. De laminaatvloer in een warme kleurstelling maakt het plaatje compleet.

De studeer/speelkamer: Via de woonkamer loopt u zo de studeer/speelkamer binnen. Een fijne ruimte met een prettige lichtinval en openslaande deuren naar één van de terrassen. In de grote kast met schuifdeuren kunt u met gemak al uw administratie/speelgoed e.d. opbergen.

De praktijk- en/of kantoorruimte: De praktijk- en/of kantoorruimte heeft een eigen ingang aan de achterzijde. Hier bevindt zich ook de parkeerplaats op eigen terrein. Deze ruimte kunt u geheel naar eigen wens gebruiken. Voor een beetje ontspanning kunt u gebruik maken van de infrarood sauna.

De woonkeuken: Een droom voor menig woningzoeker! Wat een prachtige woonkeuken. De keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien met een extra breed fornuis met twee convectieovens, een afzuigkap, een vaatwasser, een koel/vries combinatie, een stoomoven, een Quooker en een ingebouwde waterzuivering. De hoekbank en de tafel zijn op maat gemaakt. De designlampen maken het geheel af. Hier beleeft u menig gezellig culinair avondje met vrienden en/of familie.
Via de openslaande deuren loopt u direct de tuin in, wat een heerlijk idee om op de mooie dagen van het jaar zo uw dag te beginnen!

De tuin: Een fraaie tuin rondom het huis, hoe fijn is dat? Er is altijd wel een zonnig of schaduwrijk plekje te vinden. Het grote terras biedt voldoende ruimte voor een grote buitentafel waar u heerlijk kunt genieten van een gezellige barbeque. Of misschien geeft u liever de voorkeur aan een royale loungehoek? Het past hier allemaal!

De houten berging is ruim genoeg voor alle tuinbenodigdheden, fietsen, e.d.

Eerste verdieping
De slaapkamers: Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers van een prima formaat, de badkamer en de hal met inloopkast en trap naar de tweede verdieping. Op de overloop vindt u ook nog een vaste kast.

Alle kamers hebben een Velux dakraam met verduisterend- en horgordijn.

De badkamer: De ruime badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel met twee wastafels en twee kranen en een toilet. De onder- en bovenkasten bieden u voldoende opbergruimte voor uw toiletartikelen en linnengoed.

De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Dankzij de vloerverwarming blijven uw voeten heerlijk warm in deze ruimte.

Tweede verdieping
De hal met de trap naar de zolderverdieping is af te sluiten met een deur. In de hal treft u een vaste inloopkast met een schoenenwandrek.

Op de tweede verdieping bevindt zich de half open wasruimte en een vaste kast. De ruimte heeft twee Velux dakramen en een klein raam aan één zijde.
Weet u al wat het gaat worden; een vijfde slaapkamer-, een hobbyruimte of uw eigen yogazolder? Het kan allemaal!

Omgeving

De woning is gelegen in de geliefde woonwijk Meerwijk. U kunt hier mooi wandelen en/of fietsen langs de Amstel of in het natuurgebied Zijdelmeer.

Het Oude Dorp met diverse winkels, horecagelegenheden met terrassen aan de Amstel en de gezellige haven is zeer nabij gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen is het overdekte winkelcentum Amstelplein op korte afstand.

Uithoorn heeft volop voorzieningen, zoals basisscholen, middelbaar onderwijs, kinderopvang en diverse sportaccomodaties.

De uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Schiphol en Den-Haag zijn goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld; in de nabije toekomst wordt de sneltram vanuit Amstelveen naar het dorpscentrum van Uithoorn verlengd.

Hebben wij uw interesse gewekt? Wij nodigen u graag uit om een afspraak voor een bezichtiging te maken.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Huisman Hoogendoorn Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een eigen deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**English translation**

Particularities
- Detached house on a plot of 450 m2 with private parking;
- Unique very spacious kitchen with access to the terrace;
- Living room with fireplace (gas) and natural stone top;
- Separate office space with its own entrance; ideal for home occupations;
- The kitchen and bathroom have floor heating;
- Hardwood terrace and outdoor lighting all around the house;
- All bedrooms are equipped with window coverings and mosquito nets;
- Infrared sauna for two people (Red Cedar);
- Fiber optic internet;
- The village center of Uithoorn is within walking distance (quay with marina, catering and boat rental) as are the
beautiful nature reserves;
- Located 20 minutes from Schiphol Airport and near Amsterdam and Amstelveen;
- Direct tram line from Amstelveen to the village center of Uithoorn is under construction.
- The rental period is for a maximum of 2 years.

As part of our "safe rental" procedure, the tenant must submit the following information:
- original identity card or passport; an identity check via Huurcheck Nederland is part of the selection procedure.
- last annual statement;
- 3 most recent pay slips;
- bank statements with 3 recent wage deposits;
- employer's statement (if applicable);
- landlord statement (if applicable).

A lovely house in Uithoorn; on the ground floor are the attractive living room with fireplace, the spacious kitchen diner, a work/study room and an office space with its own entrance.

On the first floor you will find four bedrooms, the bathroom and a hall with a large walk-in closet and the stairs to the second floor. With this floor you can still go in all directions; a fifth bedroom, a hobby room, you can fill it in yourself.

The garden around is great, you can always find a nice place here!

Layout

Ground floor
The entrance: You enter the hall through front garden. In the hall are the meter cupboard, the fixed cupboard with the central heating system and the modern toilet with handbasin. The hall also provides access to the living room, the kitchen and the practice room and has a nice view to the garden. The hall has a beautiful gray floor tile, the walls are smoothly plastered.

The living room: What a nice, light and spacious living room this is, thanks to the many windows. As soon as you open the patio doors, you are immediately in the garden. On cold days you can snuggle in front of the fireplace. The laminate floor in a warm color scheme completes the picture of this lovely and cosy home.

The study/playroom: Through the living room you can enter the study. A nice space with a pleasant light and patio doors to one of the terraces. You can easily store all your administration in the large cupboard with sliding doors.

The practice/officeroom: The practice/office space has its own entrance at the rear. The private parking lot is also located there. You can use this space according to your own wishes. For a little relaxation you can use the infrared sauna.

The kitchen-diner: A dream for many home seekers! What a beautiful kitchen. The kitchen is fully equipped with an extra wide stove with two convection ovens, an extractor hood, a dishwasher, a fridge/freezer combination, a steam oven, a Quooker and a built-in water purification. The corner sofa and table are custom made. The designer lamps complete the picture!
Through the patio doors you walk straight into the garden, what a wonderful idea to start your day on the beautiful days of the year!

Outdoor living: A beautiful garden around the house, how nice is that? There is always a sunny or shady spot to be found. The large terrace offers enough space for a large outdoor table where you can enjoy a cozy barbeque. Or maybe you prefer a spacious lounge area? It all fits here! The wooden shed is spacious enough for all garden supplies, bicycles, etc.

First floor
The bedrooms: On the first floor there are four good-sized bedrooms, the bathroom, the hall with walk-in closet and stairs to the second floor. On the landing you will also find a fixed cupboard.

The bathroom: The spacious bathroom is equipped with a bath, a walk-in shower, a washbasin furniture with two washbasins and two taps and a toilet. The lower and upper cabinets provide you with ample storage space for your toiletries and linen. The large windows provide natural light. Thanks to the underfloor heating, your feet stay wonderfully warm in this room.

Top floor: The hall with the stairs to the attic can be closed with a door. In the hall you will find a fixed
walk-in closet with a shoe wall rack.
On the second floor is the semi-open laundry room and a closet. The room has two windows and a small window on one side.

Area
The house is located in the popular residential area Meerwijk. Here you can enjoy walking and/or cycling along the Amstel or in the Zijdelmeer nature reserve. The Oude Dorp with various shops, restaurants with terraces near the Amstel and the cozy harbor is very nearby. For daily shopping, the shopping center Amstelplein is at short distance.

Uithoorn has plenty of facilities, such as primary schools, secondary education, childcare and various sports accommodations. The roads to Amsterdam, Schiphol and The Hague are easily accessible. Public transport is also well organized; In the near future, the express tram will be extended from Amstelveen to the village center of Uithoorn.

DISCLAIMER
This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.

Features

Last rental price
€ 3,250 per month (none service charges)
Deposit
€ 6,350 one-off
Listed since
Kind of house
Single-family home, detached residential property
Area
216 m² residential surface area / 450 m² plot surface area
Number of rooms
8 rooms (5 bedrooms)
Volume in cubic meters
732 m³
Energy label
A What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1995

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.