Het Bolwerk 38 . 8332 GZ Steenwijk

  • Rented
€ 1,000 p/mo.

Description

Royale 2/1-kap woning met een ruime, aangebouwde garage, tuin op het zuiden en mooie buitenkans om in de geliefde woonwijk de Woldmeenthe te wonen.

De in 2003 gebouwde woning is gelegen op een perceel van 241m2, keurig onderhouden, aan een rustige straat, op korte afstand van het centrum van Steenwijk.

Globale indeling

Begane grond: zijentree; hal; toilet met vrij hangend closet en fonteintje; meterkast; trap naar de verdieping; ruime, tuingerichte L-woonkamer met houten vloerdelen en openslaande deuren naar de achtertuin. De open keuken is gesitueerd aan de straatzijde en is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met inbouwapparatuur en veel werk- en bergruimte. De aangebouwde garage met openslaande deuren aan de straatzijde is ook rechtstreeks van uit de woning bereikbaar.

Eerste verdieping: Overloop; 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, douchecabine, badkamermeubel met wastafel en een vrij hangend closet.

De 2e verdieping is ruim uitgevoerd. Door de goede bereikbaarheid, via een vaste trap en de aanwezige dakvenster en dakkapel heeft deze verdieping veel gebruiksmogelijkheden met de mogelijkheid om extra kamers te realiseren.

De achtertuin met groot zonneterras is gesitueerd op het zuiden. Aan de voorzijde is, voor de garage, een ruime oprit gerealiseerd.

De huurovereenkomst is op basis van de Leegstandswet.

"De Woldmeenthe" kenmerkt zich door fraaie zichtlijnen, typische 30-er jaren bouwstijlen afgewisseld met moderne architectuur. De deelplannen zijn ruim van opzet en de aanwezige groenvoorzieningen worden afgewisseld met diverse waterpartijen. De wijk wordt op een natuurlijke wijze begrensd door de Steenwijker Aa met daarachter landerijen en schitterend natuurgebied waaronder het bos "De Woldberg".
De Steenwijker Aa biedt, via het Steenwijkerdiep, toegang tot de prachtige, waterrijke gebieden in de Kop van Overijssel (o.a. Giethoorn en het prachtige Nationale park Weerribben Wieden).

Door de gunstige ligging en ontsluiting van de Woldmeenthe zijn de Woldberg (bos en natuurgebied), het NS intercitystation, de A32 en het sfeervolle centrum van Steenwijk, met zeer uitgebreid winkelaanbod, binnen 5 tot 10 minuten te bereiken. Ook sportvoorzieningen, scholen en het medisch centrum Steenwijkerland zijn op fietsafstand gelegen.

Steenwijk is een gezellige plaats in de kop van Overijssel. Het centrum heeft een gevarieerd aanbod van winkels, horecagelegenheden en historische bezienswaardigheden. In het centrum bevinden zich een bioscooptheateraccommodatie, het sociaal cultureel centrum ‘De Meenthe’ met een gevarieerd aanbod aan theaterprogramma’s en een uitgebreide bibliotheek. Verder is Rams Woerthe met aanliggend park een bekend begrip. In Steenwijk zijn er diverse scholen en uitgebreide sportvoorzieningen waaronder tennisbanen, een subtropisch zwembad en buitensportaccommodaties.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,000 per month (none service charges)
Deposit
€ 3,000 one-off
Rental agreement
Temporary rent
Status
Rented

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
2003

Surface areas and volume

Areas
Living area
134 m²
Other space inside the building
19 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
2 m²
Plot size
241 m²
Volume in cubic meters
520 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Skylight, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler, in ownership)

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
90 m² (10 meter deep and 9 meter broad)
Garden location
Located at the south

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property