Pieter Sipmawei 16 8915 EA Leeuwarden

  • Rented
€ 649 p/mo.

Description

Via de website van Makelaardij Hoekstra kunt u zich inschrijven voor deze huurwoning.

Appartementencomplex Swettehiem is gelegen aan de rand van de wijk Westeinde en bestaat uit 129 comfortabele appartementen voor jong en oud. In Swettehiem woont u zelfstandig, maar indien gewenst kunt u gebruik maken van diverse voorzieningen in en rondom het gebouw.

Dit appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet en een eigen balkon. Elke woning heeft een eigen berging op de begane grond. Het appartementencomplex bestaat uit 7 woonlagen en is voorzien van twee liften.

Pieter Sipmawei 16 is gelegen op de begane grond aan de achterzijde (westen) van het gebouw. In de recreatieruimtes worden diverse activiteiten georganiseerd. Er zijn een kapper en een sportschool gehuisvest. En Stichting Bewoners Swettehiem Westeinde runt een kringloopwinkel in het gebouw, "The Golden Oldies Shop" en de bibliotheek, daarnaast organiseert zij jaarlijks een groot theaterfestival op de locatie. Wooncentrum Swettehiem bevindt zich op loopafstand van een winkelcentrum, tandarts, huisarts, fysiotherapeut en apotheek.

Servicekosten
Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 79,73 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- gasverbruik algemene ruimten
- waterverbruik algemene ruimten
- electraverbruik algemene ruimten
- schoonmaak algemene ruimten;
- afvoer huisvuil;
- huismeester;
- glasbewassing;
- tuinonderhoud;
- signaallevering;
- onderhoud algemene verlichting;
- boilerhuur;
- service-abonnement;
- bijdrage huurdersplatform Nieuw-Elan.

Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Swettehiem wordt verwarmd middels blokverwarming. Maandelijks betaalt u een voorschot stookkosten (€ 48,85). Tegelijk met de afrekening servicekosten ontvangt u ieder jaar ook een afrekening van uw gasverbruik.

Dit appartement wordt toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor dit appartement geldt een maximaal inkomen van € 40.765. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure.

Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via onze website komt u op deze lijst terecht.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 649 per month (service charges unknown)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Construction period
1971-1980
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
60 m²
Volume in cubic meters
147 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of stories
6 stories
Located at
1st floor
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
Not available
Heating
Communal central heating
Hot water
Electrical boiler (rental)

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and freestanding location

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property