• Rented

Noordzeestraat 6 8262 VL Kampen

Hightlighted features

  • 115 m² living area
  • 124 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 950 p/mo.

Rental history

Listed since
March 31, 2022
Date of rental
April 28, 2022
Term
4 weeks

Description

Heerlijk wonen in een energiezuinig en luxe afgewerkte ruime eengezinswoning gelegen aan een groenstrook in een kindvriendelijke omgeving.

De woning is gelegen in woonwijk "De Nieuwe Hanzewijk" en zijn gesitueerd nabij een modern winkelcentrum, scholen en het oude centrum van Kampen.

Achterin de royale tuin is een houten berging gesitueerd.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de entree gaat u naar de woonkamer. In de hal bevindt zich ook het toilet en de meterkast. De tuingerichte woonkamer met open keuken is ruim te noemen. Er is een provisiekast aanwezig in de woonkamer en in de open keuken aan de voorzijde is ruimte genoeg voor het plaatsen van een eettafel. De open keuken is voorzien van een moderne rechte keukenopstelling met de volgende inbouw apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig. De badkamer is volledig betegeld met een moderne tegel en voorzien van een wastafel, douche met glazenwand en een vrij hangend tweede toilet.

2e verdieping:
Via een vaste open trap komt u op de open zolderverdieping. Hier bevindt zich de cv-combiketel, de mechanische ventilatiebox en de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Voorwaarden verhuur:
Indien u in aanmerking wilt komen voor één van de huurwoningen dan dient u een compleet ingevuld inschrijfformulier in te dienen. Het inschrijfformulier wordt verstrekt door Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z., Vloeddijk 44 (8261 GC) Kampen.

Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer het formulier compleet ingevuld is en de onderstaande bescheiden tevens aangehecht zijn.
• Een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Daarnaast dient een hypotheek- of verhuurderverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) te worden overlegd van uw huidige hypotheekverstrekker of verhuurder. In de situatie dat u bij derden inwoont (of als er geen firmastempel
aanwezig is) dan dienen wij een recent uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (bevolkingsregister) van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner te ontvangen.
• Indien u in LOONDIENST bent dienen wij verder te ontvangen een recente werkgeversverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) en een dito salarisstrook van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Indien uw ZELFSTANDIGE bent dienen wij aanslagen van de inkomstenbelasting te ontvangen van het afgelopen boekjaar en van het jaar daaraan voorafgaand. Eveneens dienen wij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel te ontvangen.
• Indien u PARTICULIER bent dienen wij van u te ontvangen de meest recente jaaropgave(n) waaruit de hoogte van uw inkomen of uitkering blijkt.

Inkomenstoets:
Om in aanmerking te komen voor deze huurhuizen dient u aan de onderstaande inkomenseis te voldoen:
• U dient een brutojaarinkomen (inclusief vakantietoeslag) te hebben van minimaal 4 x de (kale) huurprijs per jaar. De genoemde inkomenseis geldt voor de aanvrager(ster) en de eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner. Indien de aanvrager(ster) en de eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner jonger zijn dan 35 jaar tellen wij het laagste inkomen slechts voor de helft mee. Een vast dienstverband is, zowel van de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner, een vereiste.

Rekenvoorbeeld:
U wenst een woning te gaan huren met een kale huurprijs van € 950,- per maand. Uw bruto salaris inclusief vakantietoeslag en eventueel een 13e maand dient dan minimaal € 45.600,- per jaar te bedragen. Dat is een (gezamenlijk) bruto salaris van € 3.519,- per maand.

Huurprijs € 950,- per maand, exclusief g/w/e

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 950 per month (none service charges)
Deposit
€ 950 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2017
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
115 m²
External storage space
6 m²
Plot size
124 m²
Volume in cubic meters
400 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
59 m² (11 meter deep and 5,4 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.