• Rented

Koning Abelsingel 44 8262 VB Kampen

Hightlighted features

  • 127 m² living area
  • 173 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 995 p/mo.

Rental history

Listed since
March 31, 2022
Date of rental
May 13, 2022
Term
6 weeks

Description

Royaal herenhuis aan de Koning Abelsingel.

Royaal wonen in een luxe en energiezuinig herenhuis in de prachtige woonwijk "De Nieuwe Hanzewijk". Op korte afstand is een modern winkelcentrum bereikbaar, alsmede de historische binnenstad van Kampen, scholen en diverse voorzieningen.

De woningen hebben een fraai uitzicht op de singel. Deze woning is voorzien van een moderne en luxe keukenopstelling en badkamer. Kortom bijzonder compleet, energiezuinig en luxe afgewerkt!

Over de volle breedte is er een terras aangelegd en achterin de tuin is een houten berging gesitueerd.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de entree gaat u naar de woonkamer. In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast en een trapkast. De heerlijke tuingerichte woonkamer met grote vaste pui geeft veel lichtinval en middels een loopdeur is de tuin bereikbaar. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een moderne rechte keukenopstelling met de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. Er is hier
nog genoeg ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig. De moderne badkamer is volledig betegeld en heeft de volgende voorzieningen: wastafel, douche met glazenwand en een vrij hangend tweede toilet.

2e Verdieping:
Via een vaste open trap komt u op de open zolderverdieping. Hier bevindt zich de C.V.-combiketel, de mechanische ventilatiebox en de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Voorwaarden verhuur:
Indien u in aanmerking wilt komen voor één van de huurwoningen dan dient u een compleet ingevuld inschrijfformulier in te dienen. Het inschrijfformulier wordt verstrekt door Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau o.z., Vloeddijk 44 (8261 GC) Kampen.

Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer het formulier compleet ingevuld is en de onderstaande bescheiden tevens aangehecht zijn.
• Een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Daarnaast dient een hypotheek- of verhuurderverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) te worden overlegd van uw huidige hypotheekverstrekker of verhuurder. In de situatie dat u bij derden inwoont (of als er geen firma stempel
aanwezig is) dan dienen wij een recent uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (bevolkingsregister) van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner te ontvangen.
• Indien u in LOONDIENST bent dienen wij verder te ontvangen een recente werkgeversverklaring (inclusief firma stempel en handtekening) en een dito salarisstrook van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Indien uw ZELFSTANDIGE bent dienen wij aanslagen van de inkomstenbelasting te ontvangen van het afgelopen boekjaar en van het jaar daaraan voorafgaand. Eveneens dienen wij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel te ontvangen.
• Indien u PARTICULIER bent dienen wij van u te ontvangen de meest recente jaaropgave(n) waaruit de hoogte van uw inkomen of uitkering blijkt.

Inkomenstoets:
Om in aanmerking te komen voor deze huurhuizen dient u aan de onderstaande inkomenseis te voldoen:
• U dient een jaarinkomen (inclusief vakantietoeslag) te hebben van minimaal 4x de (kale) huurprijs per jaar. De genoemde inkomenseis geldt voor de aanvrager(ster) en de eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner. Indien de aanvrager(ster) en de eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner jonger zijn dan 35 jaar tellen wij het laagste inkomen slechts voor de helft mee. Een vast dienstverband is, zowel van de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner, een vereiste.

Rekenvoorbeeld:
U wenst een woning te gaan huren met een kale huurprijs van € 995,- per maand. Uw bruto salaris inclusief
vakantietoeslag en eventueel een 13e maand dient dan minimaal € 47.760,- per jaar te bedragen. Dat is een (gezamenlijk) bruto salaris van € 3.685,- per maand.

Huurprijs € 995,- per maand, exclusief g/w/e

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 995 per month (none service charges)
Deposit
€ 995 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2017
Type of roof
Shed roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
127 m²
External storage space
6 m²
Plot size
173 m²
Volume in cubic meters
460 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2017, in ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
105 m² (17,5 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.