Kinheim 299 E 3191 EG Hoogvliet Rotterdam

  • Rented
€ 1,075 p/mo.

Description

TE HUUR:

3-kamer appartementen met ROYAAL DAKTERRAS, boven winkelcentrum de “Binnenban” te Hoogvliet. Dit luxe appartement ligt op de eerste verdieping van een voormalig winkelpand dat is gerenoveerd tot een zeer goed verzorgd complex met eigen lift. De schitterende woning is instap klaar en o.a. uitgerust met een ruime woonkamer, luxe open keuken, geheel voorzien van vloerverwarming en een mooie pvc vloer, 2 slaapkamers, complete badkamer en een mooie buitenruimte.

Het appartement beschikt over een compleet ingerichte keuken voorzien van een composiet aanrechtblad en diverse ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vries combinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap. De badkamer is eveneens luxe uitgevoerd en beschikt over een ligbad, wastafelmeubel, design radiator en een douche. Daarnaast is er een handige berging aanwezig ín het appartement. Kortom, ultiem woongenot op een gunstige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Ligging:
De appartementen zijn centraal gelegen midden in het centrum van Hoogvliet, boven winkelcentrum de “Binnenban”. Voor de deur vindt u voldoende (gratis) parkeergelegenheid en uitvalswegen als openbaar vervoer, uitgaansgelegenheden en snelwegen vindt u in de nabije omgeving. Ook kunt u de rust opzoeken in bijvoorbeeld het “Ruigeplaatbos” langs de “Oude Maas” of het “Oudelandsepark”.

Voordelen van huren:
Huren biedt veel voordelen. De huurperiode is flexibel (met een minimale duur van één jaar), u weet iedere maand precies waar u financieel aan toe bent. U komt nooit voor onvoorziene uitgaven te staan voor reparatie of groot onderhoud aan uw appartement.

Voorwaarden:
U dient in ieder geval een vast maandinkomen te genieten, voortkomende uit een vast contract bij een werkgever of uit zelfstandig ondernemerschap. Het netto maandinkomen dient bij deze woningen minimaal 3 maal de kale huurprijs te bedragen, te vermeerderen met de stookkosten en servicekosten. Een 2e inkomen wordt voor 100% meegenomen.

Wanneer u zelfstandig ondernemer bent, dient uw bedrijf minimaal 2 jaar ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en wordt naar aanleiding van de netto jaarresultaten het inkomen berekend.

De procedure:
De kandidaten die geïnteresseerd zijn in het huren van een beschikbare woning worden beoordeeld op basis van de aangeleverde papieren. De verhuurder (directie) bepaalt aan wie de woning uiteindelijk wordt verhuurd; hiervoor zal een aanbieding worden gedaan.

De huurprijzen zijn exclusief servicekosten à € 40,- per maand en warmtelevering à € 90,- per maand.

Algemeen:
- De verhuurder brengt éénmalig een waarborgsom à 2x de huurprijs + 2x servicekosten + 2x voorschot stookkosten in rekening;

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor 010-2161110.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,075 per month (none service charges)
Deposit
€ 2,410 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
84 m²
Exterior space attached to the building
3 m²
External storage space
3 m²
Volume in cubic meters
225 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Optical fibre, elevator and mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
District heating and complete floor heating
Hot water
District heating

Exterior space

Location
In center

Parking

Type of parking facilities
Public parking