Kinheim 335 3191 EG Hoogvliet Rotterdam

  • Rented
€ 1,335 p/mo.

Description

TE HUUR:

3-kamer appartementen met ROYAAL DAKTERRAS, boven winkelcentrum de “Binnenban” te Hoogvliet. Dit luxe appartement ligt op de eerste verdieping van een voormalig winkelpand dat is gerenoveerd tot een zeer goed verzorgd complex met eigen lift. De schitterende woning is instap klaar en o.a. uitgerust met een ruime woonkamer, luxe open keuken, geheel voorzien van vloerverwarming en een mooie pvc vloer, 2 slaapkamers, complete badkamer en een verrassend grote buitenruimte van gemiddeld 25 m² met veel privacy.

Het appartement beschikt over een compleet ingerichte keuken voorzien van een composiet aanrechtblad en diverse ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vries combinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en een afzuigkap. De badkamer is eveneens luxe uitgevoerd en beschikt over een ligbad, wastafelmeubel, design radiator en een douche. Daarnaast is er een handige berging aanwezig ín het appartement. Kortom, ultiem woongenot op een gunstige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Ligging:
Centraal gelegen midden in het centrum van Hoogvliet. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich voldoende (gratis) parkeergelegenheid en uitvalswegen als openbaar vervoer, uitgaansgelegenheden en snelwegen vindt u in de nabije omgeving. Ook kunt u de rust opzoeken in bijvoorbeeld het “Ruigeplaatbos” langs de “Oude Maas” of het “Oudelandsepark”.

Voordelen van huren:
Huren biedt veel voordelen. De huurperiode is flexibel (met een minimale duur van één jaar), u weet iedere maand precies waar u financieel aan toe bent. U komt nooit voor onvoorziene uitgaven te staan voor reparatie of groot onderhoud aan uw appartement.

Voorwaarden:
U dient in ieder geval een vast maandinkomen te genieten, voortkomende uit een vast contract bij een werkgever of uit zelfstandig ondernemerschap. Het netto maandinkomen dient bij deze woningen ca. 3 maal de kale huurprijs te bedragen, te vermeerderen met de stookkosten en servicekosten. Een 2e inkomen wordt voor 100% meegenomen.

Wanneer u zelfstandig ondernemer bent, dient uw bedrijf minimaal 2 jaar ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel en wordt naar aanleiding van de netto jaarresultaten het inkomen berekend.

De procedure:
De kandidaten die geïnteresseerd zijn in het huren van een beschikbare woning worden beoordeeld op basis van de aangeleverde papieren. De verhuurder (directie) bepaalt aan wie de woning uiteindelijk wordt verhuurd; hiervoor zal een aanbieding worden gedaan.

De huurprijs per maand, is exclusief € 40,- servicekosten en € 115,- voorschot warmtelevering.

Algemeen:
De verhuurder brengt éénmalig een waarborgsom à 2x de huurprijs + 2x servicekosten + 2x voorschot stookkosten in rekening.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor 010-2161110.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,335 per month (none service charges)
Deposit
€ 2,980 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2020
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
100 m²
Exterior space attached to the building
25 m²
Volume in cubic meters
255 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Optical fibre and mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
District heating and complete floor heating
Hot water
District heating

Exterior space

Location
In center

Parking

Type of parking facilities
Public parking