• Rented

Hofplein 40 5223 LS Den Bosch

Hightlighted features

  • 86 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,145 p/mo.
Part of rental complex Mijn Paleis, Den Bosch

Rental history

Listed since
April 9, 2021
Date of rental
May 6, 2021
Term
3 weeks

Description

Dit leuke 3-kamer appartement is gelegen op de vijfde verdieping nabij het station en het centrum van ’s-Hertogenbosch wat via de loopbrug bereikbaar is, natuurgebieden en aan de rand van de hippe terrassen, winkels, een supermarkt en de bioscoop van het Paleiskwartier!

Indeling:

Algemene entree
Op de begane grond bevindt zicht de entree met brievenbussen, bellentableau met videofooninstallatie. Tevens bevinden zich hier de deuren naar bergingen, parkeergarage, trappenhuizen en liftinstallatie.

Appartement

Entree
Je bereikt het appartement middels de verzorgde gemeenschappelijke galerij. Vanuit de entree/hal met meterkast heb je toegang tot alle ruimtes.

De woonkamer
De woonkamer heeft een uitstekend formaat van 32m², met volop ruimte voor een zitgedeelte en een eettafel en goede wanden voor kunst en/of kasten;

Balkon
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het fijne balkon van circa 6m².

Keuken
De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien. Zo vindt je in de keuken naast diverse boven- en onderkasten een koelkast, kookplaat, combi-magnetron en vaatwasser.

Slaapkamers
In de woning zijn twee slaapkamers: de eerste (hoofd)slaapkamer meet 13 m² en de tweede slaapkamer of werkkamer is 8 m² groot.

Badkamer
Aan de hal vindt je de comfortabele badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel.

Toilet
Het appartement is voorzien van een separaat toilet.

Bergruimte
Berging annex wasruimte met daarin ook de warmte-unit, de mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Parkeren
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain.

Externe berging
Naast alle luxe ‘in huis’ beschikt het appartement op de begane grond bovendien nog over een berging en unieke gemeenschappelijke voorzieningen: fietsenstalling en een grote binnentuin.

Locatie
Paleiskwartier 's-Hertogenbosch
Wie wil er nou geen paleis voor zichzelf? Een plek waar alles wat wonen aangenaam maakt, samen komt. Rust, ruimte, de stad, de natuur, diversiteit, centrale ligging en royale architectuur. De vraag stellen is hem beantwoorden. Daarom heet je toekomstige paleis ook MIJN PALEIS, ofwel Het Hof Paleiskwartier 's-Hertogenbosch. De ligging is centraal en ideaal. Op een paar minuten van het Centraal station en dus ook vlak bij de historische binnenstad. Maar ook direct aan de Hofvijver, vlakbij de Versmarkt Van Heinde en de Paleisbrug. Deze koninklijke omgeving past bij je toekomstige woning. Dat mag dan ook gerust Mijn PALEIS heten. Vorstelijke wonen op een locatie die alles biedt. Paleiskwartier is hierdoor een eigentijds verlengstuk van de binnenstad geworden. Ook ideaal is de ontsluiting: direct naast het Centraal Station, dicht bij de grote snelwegen naar Eindhoven, Utrecht en Amsterdam. Via de nieuwe Randweg ben je binnen vier minuten op de A2 of de A59.

Het Paleiskwartier straalt grandeur uit. Dat dankt deze parel van 's-Hertogenbosch aan de opvallende en tijdloze architectuur die dan ook alle ruimte krijgt. De buitenruimtes vangen de zon. De ramen zijn ogen op de stad. Binnen hoort bij buiten en buiten hoort bij binnen. Spraakmakende ontwerpen, gedurfde combinaties en de verrassende ideeën van architecten, planologen en kunstenaars. Zij vormen de solide basis van deze wijk. Bovendien is in het Paleiskwartier ook van alles te beleven. Bijzondere lunchrooms en restaurants zijn er genoeg. Dat maakt van Paleiskwartier een wijk van nu en de toekomst. Door de veelzijdigheid van de architectuur en type appartementen voelt iedereen zich thuis in het Paleiskwartier. Van geboren Bosschenaar tot expat. Van starter tot doorstromer.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,145 per month (excluding service charges à € 40,00 p/mo.)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Construction period
2011-2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
86 m²
Other space inside the building
1 m²
Volume in cubic meters
223 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
6 stories
Located at
5th floor

Energy

Energy label
A What does this mean?

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Underground parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.