• Rented

Keizersgracht 717 A 1017 DX Amsterdam

Hightlighted features

  • 209 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 4,750 p/mo.

Rental history

Listed since
November 22, 2022
Date of rental
December 9, 2022
Term
2 weeks

Description

Ruim en licht appartement, gelegen in statig monumentaal pand met fraai uitzicht op de Keizersgracht.

Indeling
Via de statige entree met klassieke deuren komt u in de gemeenschappelijke hal. De entree van het appartement bevindt zich aan de rechterhand.
U komt binnen in de luxe open keuken voorzien van 5 pits gasfornuis, Quooker kraan, 2 vaatwassers, 2 wasbakken, dubbele wijnklimaatkast, stoom-oven en oven, tevens is de keuken voorzien van een kookeiland met bar waar u heerlijk kunt borrelen. De keuken is gelegen aan de voorzijde en heeft ruimte voor een grote eettafel met prachtig uitzicht over de gracht. De woonkamer met openslaande deuren naar de tuin heeft een gashaard en is de perfecte plek om rustig tv te kijken of een krant te lezen.
De master bedroom bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en heeft een ruime badkamer met bad, wc en inloopdouche. De 2e slaapkamer heeft een ook een eigen badkamer met inloopdouche, wc en wastafel. Via de tuin bereikt u de buiten keuken waar de wasmachine en droger zich bevindt. De ruime en brede tuin beschikt over een tafel, klein grasveldje en een tuinhuis met een opklapbed, douche, wc en bureau om te werken.
Het souterrain beschikt over een aansluiting voor een tv, hierdoor is het de perfecte plek om heerlijk rustig een film te kijken.

Omgeving
Op bijzondere locatie, gelegen aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam tussen de bekende Utrechtsestraat en de Amstel, bevindt zich een schitterend appartement met prachtig uitzicht op de Keizersgracht. Zeer centraal gelegen met onder andere het Museumplein, de Stopera, Koninklijk Theater Carré en Museum de Hermitage in de nabije omgeving. Tevens is een ruim aanbod van winkels, kunstgalerijen en voortreffelijke restaurants aanwezig. De auto kan in verschillende garages in buurt geparkeerd worden, waaronder in de Keizersgracht garage op 50m afstand en onder de Stopera, en het openbaar vervoer bevindt zich op loop- en fietsafstand.

Bereikbaarheid
De woning, gelegen in het centrum van Amsterdam is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Amstel Station bevinden zich op fietsafstand. Tramlijnen 2 en 12 vindt u in de Leidsestraat en het nieuwe Metro Station Vijzelgracht bevindt zich op slechts 7 minuten loopafstand.

Huurprijs
€ 4.750,- per maand inclusief servicekosten. Exclusief water, gas en elektra.

Bijzonderheden:
- drie badkamers, 1 met bad;
- prachtig uitzicht op Keizersgracht;
- centrale ligging;
- luxe open keuken;
- grote wijnklimaatkast;
- kookeiland;
- ruime living;
- tuinhuis van ca. 18m2 met slaapmogelijkheid;
- zeer grote en brede tuin;
- buiten keuken met aansluiting voor wasmachine en droger;
- per direct beschikbaar;
- verhuurder behoudt de mogelijkheid om af en toe onderzoeken uit te voeren voor de toekomstige verbouwing.

Oppervlakte
Het woonoppervlakte bedraagt totaal ca. 209 m2 en een souterrain van ca. 25 m2.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar.

Voor meer informatie en plattegrondtekeningen kunt u contact opnemen met ons kantoor of onze website raadplegen.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of eptiehaar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 4,750 per month (none service charges)
Deposit
€ 9,500 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1696
Specific
Monumental building

Surface areas and volume

Areas
Living area
209 m²
Other space inside the building
25 m²
Exterior space attached to the building
180 m²
Volume in cubic meters
828 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and 2 toilets
Number of stories
1 story
Located at
Ground floor

Energy

Energy label
Not available
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler

Exterior space

Location
Alongside water and in center
Garden
Back garden
Back garden
192 m² (24 meter deep and 8 meter broad)

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and resident's parking permits

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.