Stadionplein 170 1076 CK Amsterdam

  • Rented
€ 1,915 p/mo.
Part of rental complex Stadionplein, Amsterdam

Description

Een prachtig 3-kamerappartement van 121 m2 met 2 slaapkamers en een balkon aangrenzend aan de slaapkamer. Het balkon ligt op het oosten. Wonen in Amsterdam-Zuid. Op een historisch mooie plek. Een plek waar geschiedenis en innovatie hand in hand gaan. Naast het Olympisch Stadion, op 5 minuten fietsafstand van het Vondelpark. Vlak bij luxe winkelstraten als de Van Baerlestraat, de Cornelis Schuytstraat en de P.C.Hooftstraat. In een luxe en ruim appartement, mét eigen buitenruimte. En de vrijheid van huren. Wie wil dat nou niet?

Indeling
Entree met een hal, berging met wasmachine en drogeraansluiting, badkamer met douche en dubbele wastafel, twee slaapkamers (circa15 m2 en 8 m2), ruime woonkamer (circa 46 m2) met open keuken voorzien vandiverse inbouwapparatuur. Het balkon is te betreden vanuit de woonkamer.

Ruim en luxe wonen
Voor welk vrije sector huurappartement je ook valt, ze zijnallemaal luxe en compleet afgewerkt. Met een hoogwaardige keuken volinbouwapparatuur en een fraaie badkamer. Alle vrije sector huurappartementenhebben een eigen berging en mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats inde ondergelegen parkeergarage. En er is een bergruimte in de woning zelf. Daarkun je mooi je wasmachine en droger kwijt. Opgeruimd staat netjes.

Energiezuinig en comfort
Comfort en energiebesparing gaan uitstekend samen. Dewoningen op het Stadionplein leveren het overtuigende bewijs. Het gebouw heefteen zeer lage EPC-norm, een duurzaamheidslabel waardoor het gebouw heelenergiezuinig is. Alle appartementen hebben vloerverwarming in de hele woning,op basis van stadsverwarming. Tegelijk zorgt de dubbele beglazing (HR++) voorprima isolatie. De warmte blijft binnen als het buiten koud is en juist buitenals de zon flink schijnt. Ideaal voor een aangename binnentemperatuur.

Inkomensnorm
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u tevoldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 45maal de kale huurprijs en voor 2 personen gezamenlijke jaarinkomen van circa 60maal de kale huurprijs bruto per jaar.

U kunt eventueel zelf berekenen of u in aanmerking komt voordeze woning via de

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,915 per month (service charges unknown)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
Before 1906

Surface areas and volume

Areas
Living area
90 m²
Volume in cubic meters
216 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms
Number of stories
6 stories
Located at
3rd floor

Energy

Energy label
A What does this mean?

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No