• Rented

Olivier van Noortstraat 4 P 1363 LS Almere

Hightlighted features

  • 55 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 925 p/mo.
Part of rental complex Villa van Noort Almere, Almere

Rental history

Listed since
November 4, 2022
Date of rental
December 1, 2022
Term
3 weeks

Description

Te huur: Villa Van Noort, Schitterende nieuwbouwappartementen in Almere Poort, vele met een uniek uitzicht over het IJmeer.

De in totaal 18 appartementen zijn gelegen in een luxe kleinschalig gebouw, passend bij het strandgevoel. Door de verspringende gevels, het kleurgebruik en het hoogteverschil heeft dit gebouw absoluut een fraaie uitstraling.

Dit 2-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping. Deze lichte appartementen hebben door het wegvallen van één slaapkamer een extra ruime living en een buitenruimte op het zonnige westen.

Alle appartementen worden voorzien van luxe keukens met inbouwapparatuur (te weten, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie) en hoogwaardig afgewerkt sanitair. De wanden worden afgewerkt met luxe behang. Op de vloerbedekking en eventuele raambekleding na is het appartement dus zo te betrekken. Op de begane grond bevinden zich de bergingen van de appartementen. Ook heeft elk appartement een eigen parkeerplaats voor of naast het gebouw.

Wat betreft ligging, is deze locatie ideaal! Almere Poort is een levendig stadsdeel aan de rand van Almere, op een steenworp van Amsterdam en het Gooi. De uitvalswegen naar de snelweg A6 zijn zeer goed. Het centrum van Almere Poort biedt diverse voorzieningen en een riante supermarkt is zelfs op loopafstand. De jachthaven in het DUIN gebied wordt verder ontwikkeld tot een prachtige haven met een eigen boulevard en bijbehorende voorzieningen. Op dit moment zijn er ook nog ligplaatsen beschikbaar. Het bijzondere van juist deze locatie is dat ondanks de ligging nabij vele voorzieningen ook het strand en het bos op loop- en fietsafstand zijn.

Uiteraard biedt het centrum van Almere vele winkels en restaurants welke met de auto maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Almere Poort heeft een eigen treinstation en heeft daarmee een zeer goede verbinding en bereikbaarheid met grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

De indicatie oplevering is (na)zomer 2017. Heeft u belangstelling? De verhuur is gestart! Hou er rekening mee dat er inkomensvoorwaarden gelden. Daarnaast wordt standaard 1 maand brutohuur als borg gevraagd. Afhankelijk van uw situatie kan deze borg hoger zijn.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 925 per month (excluding service charges à € 53,00 p/mo.)
Deposit
€ 755 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
New property
Year of construction
2017

Surface areas and volume

Areas
Living area
55 m²
External storage space
3 m²
Volume in cubic meters
143 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor

Energy

Energy label
Not available

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.