Prins Bernhardlaan 56 9641 LW Veendam

Hightlighted features

  • 60 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 800 p/mo.

Description

Zelfstandige woonruimte in 'Huize Sint Franciscus'. In een schitterend appartementencomplex nabij supermarkten en het centrum van Veendam gelegen worden qua indeling variërende, APPARTEMENTEN te huur aangeboden. De woningen variëren van een woonoppervlakte van ca. 68 m² t/m 121 m².

LET OP: Momenteel zijn er geen woningen op zeer korte termijn beschikbaar. De wachttijd voor alle vrije sector woningen is helaas niet aan te geven. Er is een wachtlijst met een aantal gegadigden. De wachttijd voor de sociale huurwoningen bedraag 0,5 tot 1,5 jaar. Voor de middenklasse woningen (appartementen van zo’n 95m²) geldt zowel een minimum-inkomenseis als een maximuminkomen. Voor alleenstaanden is dit tussen € 24.075 - € 40.765 en voor stellen geldt tussen € 32.675 - € 45.014. Ook voor dit type geldt een wachttijd van 0,5 tot 1,5 jaar tijd.

Wooncentrum 'Huize Sint Franciscus':
Op circa 1 kilometer van het centrum van Veendam is het wooncentrum 'Huize Sint Franciscus' gelegen. Het wooncentrum bestaat uit 73 appartementen die zijn verdeeld over 4 woonlagen. In het wooncentrum is een recreatieruimte aanwezig waar activiteiten worden georganiseerd. 'Huize St. Franciscus' biedt de mogelijkheid om zelfstandig te wonen zonder zorgindicatie. Uiteraard is wonen met thuiszorg, op eigen aanvraag, wel mogelijk. Het appartementencomplex beschikt over een prachtige binnentuin gelegen aan de achterzijde van het
appartementencomplex. De bushalte is gelegen op 150 meter afstand van het appartementencomplex. Het trein- en busstation van Veendam beschikt over uitstekende treinverbindingen naar bijvoorbeeld het centrum van Groningen.

Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie, beschikt over een gezellige, gezamenlijke patio tuin en er is een gemeenschappelijke recreatieruimte aanwezig. Voor nieuwe bewoners geldt een minimale leeftijd van 55 jaar (voor de jongste van de echtelieden of samenwonenden).

Additionele informatie:
- De huurprijzen variëren per type appartement en zijn exclusief servicekosten;
- De (netto) huurprijzen variëren van € 595 tot € 877 per maand;
- De servicekosten (inclusief verwarming) bedragen van 250 euro tot 287 euro per maand, collectieve cv-ketel;
- Geen borg;
- Aangeboden woonruimte is bestemd voor 55-plussers (geldt voor de jongste van de echtelieden of samenwonenden);
- Appartementen zijn uitsluitend te bezichtigen in overleg;
- Wordt verhuurd voor onbepaalde tijd;
- De weergegeven informatie en fotoreportage omtrent dit appartement is indicatief. Tevens varieert de maatvoering per appartement en is de weergegeven maatvoering in deze advertentie eveneens indicatief. Er zijn met enige regelmaat diverse appartementen met uiteenlopende indelingen beschikbaar.

Kortom, zorgeloos, comfortabel en levensloopbestendig wonen op een prachtige locatie met diverse voorzieningen in de directe nabijheid en activiteiten naar wens.

Inkomenseisen:
Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning, dient u te voldoen aan de inkomenseisen. Voor vrije sector huurwoningen geldt geen maximum inkomen. Een vrije sector huurwoning heeft een kale huurprijs hoger dan € 752,33,- per maand. Bij een vrije sector huurwoning geldt wel een minimum inkomen. Kijk voor meer informatie op voor meer informatie en de voorwaarden omtrent eventuele huurtoeslag, vrijblijvend contact met ons op!

Contact:
Heeft dit appartement uw interesse gewekt, neem dan gerust contact met ons op! Na overleg kunnen wij wellicht een bezichtigingsafspraak met u maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan tevens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, want er zijn zeer binnenkort enkele appartementen met diverse indelingen beschikbaar!

*Derhalve betreft deze presentatie met weergegeven huisnummer, maatvoering, kenmerken en fotoreportage uitsluitend een indicatie voor algemene beeldvorming. Deze presentatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen variëren per type appartement. Deze circa maatvoering is gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 800 per month (service charges unknown)
Deposit
€ 800 one-off
First rental price
€ 696 per month (excluding service charges à € 185,00 p/mo.)
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1930
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Type of roof
Combination roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
60 m²
Other space inside the building
5 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
Volume in cubic meters
250 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Outdoor awning and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler

Exterior space

Location
Alongside busy road
Garden
Patio/atrium
Patio/atrium
600 m² (60 meter deep and 10 meter broad)
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Prins Bernhardlaan 56

€ 800 p/mo.