De Zandschel 1 t/m 60

Valkenswaard
From € 840 to 1,155 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 60 (none available)
 • Living area 90 to 120 m²
 • Number of rooms 3

Description

Het complex bestaat uit 60 luxe huurappartementen met bergingen en een parkeerkelder in het centrum van Valkenswaard, op de hoek van de Waalreseweg. Het gebouw, opgebouw uit vier etages, ligt in een U vorm om een fraai en zeer goed onderhouden binnenterrein. Op de eerste drie etages liggen in totaal 49 ruime appartementen, op de bovenste etage bevinden zich nog eens 9 zeer ruime appartementen en 2 penthouses.De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een ruim tot zeer ruime buitenruimte.

De indeling bestaat uit een grote woonkamer met open keuken, een badkamer met bad, douche en wastafel, een toilet met fonteintje, twee of drie slaapkamers en een berging voor de wasmachine/droger.

In de parkeerkelder bevindt zich naast een eigen (genummerde) parkeerplaats, nog voor elk appartement een afsluitbare grote berging.Alle appartementen zijn voorzien van een mechanische ventilatiesysteem. Ook zijn alle woningen goed toegangbaar ;voor minder validen. In het complex bevinden zich drie liften waarmee alle etages en de kelder bereikbaar zijn. De liften zijn voorzien van een 24-uurs storingstelefoon. U kunt het complex via twee ingangen bereiken. Een entree is gelegen aan de Deken Frankenstraat en is tevens de ingang voor de auto's naar de parkeergarage. De andere entree ligt aan de kant van het Prinses-Irene-Brigadeplein. De entrees zijn uitgevoerd met een automatische deuropening en ;spreek/luisterverbinding.

Bent u geïnteresseerd in deze woningen van MVGM Vastgoedmanagement? U kunt uw interesse kenbaar maken door contact op te nemen met de afdeling verhuur per telefoon: 040-2824777,

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 60 houses in this project none are available

 • De Zandschel - Appartement

  Mezzanine and upstairs apartment From € 840 to 1,155 p/mo.
  • living area 90 to 120 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings