Pastoor Spieringsstraat 3 t/m 7

Uden
From € 750 to 1,100 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 46 (none available)
  • Living area 35 to 80 m²

Description

Heeft u altijd al willen wonen in het centrum van Uden? Dan is dit uw kans! In het centrum van Uden is recent het oude kantoorgebouw van Rabobank getransformeerd in 46 loftwoningen. Het pand is volledig gestript en heeft een nieuwe voorgevel waardoor het een frisse uitstraling heeft gekregen.

De centrale ligging van het pand maakt dat alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Zo heeft u sfeervolle restaurant en leuke winkels binnen handbereik. Ook de uitgaansgelegenheden die het centrum van Uden te bieden hebben zijn op loopafstand. Dit maakt dat het complex geschikt is voor zowel jong als oud!

De complex beschikt over verschillende loftwoningen. De woningen hebben een open karakter waardoor u zelf de inrichting kunt bepalen. Alle woningen zijn voorzien van een keukenblok, badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet en een inpandige berging. De oppervlakte van de woningen varieren van +/- 35m2 t/m 80m2. Voor ieder wat wils dus!

Geinteresserd in het huren van een woning binnen dit complex? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van de verhuurmedewerkers van MVGM Wonen! Momenteel geen geschikte woning beschikbaar? U kunt ook altijd een inschrijving plaatsen via onze website om er voor te zorgen dat u op de hoogte gehouden wordt van het nieuwe aanbod binnen dit complex!

360° photos and video

Residential property types

Of the 46 houses in this project none are available

  • Pastoor Spieringsstraat 3 t/m 7

    Mezzanine From € 750 to 1,100 p/mo.
    • living area 35 to 80 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings