Stadhuisplein 166 t/m 319

Tilburg
From € 630 to 1,100 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 144 (none available)
  • Living area 43 to 100 m²

Description

Het appartementencomplex de Katterug is gelegen midden in het centrum van Tilburg. Het complex is gesitueerd tegenover het gemeentehuis en strekt zich uit van de Schouwburgrin tot de overdekte winkelstraat Emmapassage. Gezien de centrum locatie van het complex zijn allerhande voorzieningen in de directe omgeving aanwezig; o.a. trein- en busstation, winkels in diverse branches, culturele uitgaansgelegenheden, restaurants en terrassen, sport- en gezondheidsvoorzieningen.

Parkeren van auto's en motoren kan in één van de parkeergarages van de Gemeente Tilburg of via een parkeervergunning. Wanneer een woning vrijkomt, zal deze gerenoveerd worden.

Indeling:
In totaal zijn er 144 appartementen en 4 typen met 1 tot 3 slaapkamers. De appartementen beschikken minimaal 1 tot 3 slaapkamers, woonkamer, gesloten keuken, badkamer of douche, apart toilet (m.u.v. de 2-kamer appartementen), meerdere inbouwkasten, balkon, een afsluitbare berging en een gezamelijke fietsenkelder.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 144 houses in this project none are available

  • Stadhuisplein 166 t/m 275 - Appartementen

    Upstairs apartment and galleried apartment From € 630 to 1,100 p/mo.
    • living area 43 to 100 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Stadhuisplein 166 t/m 319

From € 630 to 1,100 p/mo.