Goudsesingel 301 t/m 435

Rotterdam
From € 750 to 800 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 68 (none available)
 • Living area 80 m²

Description

Het wooncomplex bestaat uit 3-, 4- en 5-kamer appartementen in diverse typen welke voorzien zijn van een ruim balkon, terras of serre. Bijzonder aan dit wooncomplex is dat het midden in het centrum, omringd is door water en groen met een fraai park aan de achterzijde van het complex. Het is een ideale locatie, met alle voorzieningen op loopafstand. Het zakencentrum met zijn kantoren, banken en het WTC. Maar ook de Schouwburg, De Doelen, bioscopen, musea, winkels, warenhuizen, de levendige markt en een onnoemelijk aantal restaurants en gezellige cafe's liggen "om de hoek". Hier kunt u volledig tot rust komen. In totaal is het gebouw 9 woonlagen hoog en is het voorzien van een afgesloten parkeergarage met 67 parkeerplaatsen.

Indeling
Het gebruiksoppervlak varieert van 74m2 tot maar liefst 152 m2. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met veel lichtinval. Een nette keuken en een luxe badkamer voorzien van ligbad en separate douche, evenals een berging/bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Op de begane grond heeft men ook nog de beschikking over een berging voor de stalling van fietsen e.d.

Tevens bevindt zich hier een afgesloten container-ruimte ten behoeve van de vuilafvoer.
Aan de veiligheid van het appartementencomplex is veel aandacht besteed. Niemand kan ongevraagd het complex betreden. De toegangsdeur van de drie afzonderelijke portieken is alleen door de bewoners zelf te openen. Via die deur bereikt u de lift en de trap.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 68 houses in this project none are available

 • Goudsesingel 301 t/m 435 - Appartementen

  Upstairs apartment From € 750 to 800 p/mo.
  • living area 80 m² Living area
  House Living area Rooms Price
  Goudsesingel 417 Rented 94 m² living area 3 rooms € 1,162 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Goudsesingel 301 t/m 435

From € 750 to 800 p/mo.