Pollartstraat 8 D 6041 GC Roermond

Hightlighted features

  • 92 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 1,299 p/mo.

Description

Aan het lommerrijke Munsterplein in Roermond bevindt zich het Prinsenhof, een U-vormig gebouw dat in oorsprong dateert van omstreeks 1700 en volledig is gerestaureerd. De Louisastichting,
een zusterstichting van Proteion, heeft in het historische rechtergedeelte negen huurappartementen gerealiseerd die alle uitmunten in hedendaags comfort en exclusiviteit. Zij zijn bedoeld voor senioren die graag op hoog niveau zelfstandig willen blijven wonen en naar wens gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die het aanpalende zorgcentrum RCG biedt. Appartement 8D bevindt zich op begane grondniveau en is vanuit de centrale ontvangsthal per lift toegankelijk. Grandeur is wellicht de beste betiteling voor de grote woonruimten met hoge plafonds en indrukwekkende raampartijen. De afwerking van appartement 8D is overeenkomstig de klasse, met een volledig ingerichte keuken met hedendaagse apparatuur, een luxe badkamer en slaapkamers. Op het binnenterrein aan de zijde van het Munsterplein bevindt zich parkeerruimte met de mogelijkheid om er een parkeerplaats te huren. Hier bevindt zich tevens een terras waar de bewoners en hun gasten de binnenstedelijke sferen kunnen genieten. Met andere woorden: binnenstedelijk wonen in optima forma!

BEGANE GROND
Entree
De beveiligde en rolstoelvriendelijke entree van het Prinsenhof bevindt zich in de rechterzijgevel, aan de zijde van de Pollartstraat. Vanuit de centrale ontvangsthal, met individuele brievenbussen en de receptie, is met een lift en trappartij toegang tot de appartementen die verdeeld zijn over twee woonlagen. Huisnummer 8D bevindt zich op begane grondniveau.

Ontvangsthal
De ontvangsthal heeft een (vernieuwde) vloerafwerking van blankeiken parket in visgraatlegpatroon die drempelloos doorloopt in alle woonruimten. Aan de achterzijde van de hal bevindt zich een garderobenis, geflankeerd door het modern betegelde gastentoilet. Het heeft een inrichting met vrijhangend sanitair van Villeroy & Boch en een keramisch wandfonteintje van Sphinx.

Woonkamer
Na de ontvangsthal bevindt zich de woonkamer. Een hoog stucplafond, verdiepingshoge raampartijen en een in originele, gerestaureerde staat verkerende openhaardombouw leggen er een sfeervolle accenten. De opzet vormt een ideale basis voor diverse inrichtingsstijlen, variërend van antiek tot hedendaags design.

Keuken
De woonkamer staat in een open verbinding met de keuken. Deze heeft een inrichting in eenzijdige opstelling. Tot de inbouwapparatuur behoren een koelkast met separate vrieskast, afwasmachine en een 4-pits inductiekookplaat.

Slaapkamer
Vanuit de woonkamer is toegang tot de slaapkamer. Ook hierin loopt de eiken parketvloer drempelloos door.

Badkamer
De slaapkamer staat met een eikenhouten schuifdeur in verbinding met de badkamer. Deze heeft aan een zijde een vrijhangend wastafelmeubel met keramische waskom (Villeroy & Boch)
en eengreepsmengkraan. Aan de overzijde, is het vrijhangende toilet (Villeroy & Boch) geplaatst. Een douchecabine met thermostaatkraan en verzonken afvoer completeert deze inrichting.

Zonneterras
Aan de zijde van het Munsterplein hebben de bewoners onder meer een eigen en geheel door een transparante glazen wand afgeschermd terras. Van hieraf is er een bijzonder uitzicht op de binnenplaats en de historische Musterkerk.

ALGEMEEN
- Inschrijven is verplicht.
-Op hoog niveau afgewerkt huurappartement met grote, historische woonkamer en slaapkamer;
-Compleet ingerichte keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur;
-Comfortabel ingerichte badkamer;
-Geheel voorzien van eikenhouten parketvloeren die drempelloos doorlopen in de verschillende woonruimten;
-Rolstoeltoegankelijk, ook alle ruimtes in het appartement zelf;
- De huurprijs is exclusief kosten indien wenselijk voor het servicepakket, zorgtelefoon, zorglevering etc;
- Indien wenselijk bedraagt de bijdrage voor de afname van de Proteion Thuisservice €12,90 per kwartaal;
-De servicekosten á €207,- per maand zijn inclusief het voorschot van gas en water welke door de verhuurder geleverd worden. Jaarlijks vindt een afrekening van deze voorschotten plaats op basis van werkelijk verbruik;
-Aanvullend: Indien zorg benodigd is, wordt deze geleverd door Proteion Thuiszorg;
-Aanvullend: Proteion RCG heeft inpandig een kapster waar een afspraak gemaakt kan worden en men kandeelnemen aan activiteiten bij inschrijving

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,299 per month (service charges unknown)
Deposit
€ 1,299 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (service apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1700
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Energie Prestatie Advies

Surface areas and volume

Areas
Living area
92 m²
Volume in cubic meters
267 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Located at
1st floor

Energy

Energy label
G What does this mean?
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Exterior space

Location
In center

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Pollartstraat 8 D

€ 1,299 p/mo.