Dionysiusstraat 32 6041 GE Roermond

€ 695 p/mo.
Part of project Ursulacomplex, Roermond

Description

Ursula Cityliving ligt in het centrum van Roermond, tussen de Voogdijstraat, de Godsweerderstraat, de Begijnhofstraat, de Jo Hansenstraat en de Dionisiusstraat. Op de locatie van het voormalige klooster van de Zusters Ursulinen en het St. Ursula Lyceum.

Ursula Cityliving beschikt over 350 fraaie appartementen. De unieke centrale plek in het centrum maakt dat er veel voorzieningen onder handbereik zijn; zoals de sfeervolle binnenstad van Roermond, met gezellige cafes en terrasjes, het Designer Outlet Center, het casino en de bioscoop.

Ook het NS-station en verschillende bushaltes liggen op loopafstand. Er is een tweelaagse parkeergarage aanwezig voor de bewoners. Uitvalswegen richting Maastricht, Venlo, Eindhoven en Düsseldorf (DU) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Verrassend aan deze centrumlocatie is de aanwezigheid van een enorme binnentuin! Deze tuin is bestemd voor gezamenlijk gebruik, en is onlangs volledig vernieuwd. Door de parkachtige aanlegging, met aanwezigheid van een jeu-de-boules baan, is het hier prettig recreëren. Er zijn fietsenstallingen; zowel in de ondergrondse parkeergarage en in de binnentuin.

Het grootste deel van de woningen bestaat uit gelijkvloerse woningen maar daarnaast zijn er ook maisonnettes beschikbaar. Alle woningen zijn voorzien van 1-, 2-, 3- of 4 slaapkamers. Door renovatie van de keukens, badkamers en toiletten voldoen de appartementen aan de hedendaagse normen. De keukens worden uitgevoerd in een witte hoekopstelling, en worden tevens voorzien van een afzuigkap.

De volledig betegelde badkamer wordt voorzien van een douche met cabine, designradiator en wastafel. Het toilet is veelal separaat gelegen en wordt uitgevoerd in een zwevende uitvoering. Uiteraard mag ook een prettige buitenruimte niet ontbreken; alle appartementen hebben een balkon, loggia of zelfs een tuin!

Doelgroepen

Van de 350 appartementen zijn er 58 op de begane grond ontwikkeld, waarvan een gedeelte door zorgpartijen wordt gehuurd. Een van deze partijen is Proteion, die ook een gezamenlijke ontmoetingsruimte uitbaat, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken.

Daarnaast is het complex uitermate geschikt voor alleenstaanden of samenwonende stadsbewoners die graag wonen in het centrum van de stad en kiezen voor een stads leven met alle gemakken en centrale voorzieningen onder handbereik, maar die ook betaalbaar of flexibel willen wonen. De kale huurprijzen variëren tussen de EUR 450,- en EUR 750,- per maand.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 695 per month (none service charges)
Deposit
€ 2,085 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
1986
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
63 m²
Volume in cubic meters
190 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
Not available
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Combination boiler

Exterior space

Location
In center

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Underground parking