Nieuw Rhijnzicht Oegstgeest

Oegstgeest
From € 1,050 to 1,620 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 33 (none available)
 • Living area 80 to 120 m²
 • Number of rooms 3

Description

Nieuwbouwproject Nieuw Rhijnzicht 
Het levendige hart van de buurt Nieuw Rhijnzicht, onderdeel van de nieuwe leefomgeving Oegstgeest aan de Rijn, bestaat uit een kleinschalig winkelcentrum met daarboven 33 appartementen met een fraai aangelegde binnentuin. In de plint van het gebouw zijn zes winkel- en voorzieningenunits, waaronder de Jumbo Supermarkt en de Kruidvat. Boven de winkels liggen de 3-kamerappartementen verdeeld over drie woonlagen, met op de eerste woonlaag een prachtige gezamenlijke binnentuin. Het project is eind oktober 2018 opgeleverd. 

Ligging 
Oegstgeest aan de Rijn ligt tussen de rivier de Oude Rijn en de A44 ten zuiden van de Rijnzichtweg. De A44 vormt een perfecte verbinding met de A4 naar Amsterdam of Den Haag. Maar dat niet alleen, Leiden en Katwijk aan Zee liggen slechts 10 minuten verderop. Met de aanleg van de nieuwe fiets-/voetgangersbrug over de Oude Rijn wordt de bereikbaarheid nog beter. 

In de wijk zelf ligt tegenover het gebouw de brede basisschool Het Dok. Naast de school is een kinderopvang, muziekschool en een kunstenaarsvereniging. Met de winkels onder de appartementen is een vergeten boodschap nog snel gehaald.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 33 houses in this project none are available

 • Appartementen

  Upstairs apartment From € 1,050 to 1,620 p/mo.
  • living area 80 to 120 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Nieuw Rhijnzicht Oegstgeest

From € 1,050 to 1,620 p/mo.