Maxend 20 5388 TX Nistelrode

Hightlighted features

  • 167 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 1,850 p/mo.

Description

Dit prachtige 4-kamer appartement van ca. 167 m² is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle woning. De woning is voorzien van een uitgebreid domotica systeem, waarmee de gordijnen, lichten e.d. vanuit afstand bedienbaar zijn en wat het appartement zeer luxe maakt. Met een open keuken die is voorzien van een keukeneiland, kunt u genieten van uw maaltijden terwijl u geniet van het prachtige uitzicht vanuit de ramen. De keuken beschikt over alle moderne apparatuur die u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte voor uw kleding en persoonlijke spullen. Daarnaast is er een aparte kantoorruimte die perfect is voor degenen die vanuit huis werken of die gewoon graag een rustige plek hebben om te lezen of te studeren.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een groot bad en een dubbele wastafel, zodat u elke ochtend op uw gemak kunt opfrissen. Er is ook een extra bergruimte waar u uw wasmachine, droger en andere huishoudelijke apparaten kunt opslaan.

Als extra bonus biedt dit appartement ook een extra opslagruimte/winkelruimte van ca. 113m². Hier kunt u al uw extra spullen en bezittingen veilig opslaan en ervoor zorgen dat uw huis altijd netjes en opgeruimd blijft. Maar de mogelijkheid om hier een winkelruimte met bakery te openen is ook aanwezig!

Kortom, dit luxe appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en stijlvolle levensstijl. Het is de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een hoogwaardige afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op om dit prachtige appartement te bezichtigen!

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,850 per month (none service charges)
Deposit
€ 3,700 one-off
First rental price
€ 1,350 per month (none service charges)
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Upstairs apartment
Building type
Resale property
Year of construction
1968

Surface areas and volume

Areas
Living area
167 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
Volume in cubic meters
459 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available
Heating
Complete floor heating

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Maxend 20

€ 1,850 p/mo.