Satellietbaan 27 2181 MG Hillegom

  • Under option
€ 1,500 p/mo.

Description

BOVENWONING (BEDRIJFSWONING)

Bent u een (kleine) zelfstandige ondernemer en heeft u behoefte aan een woonruimte? Dan kunnen wij u deze bovenwoning aanbieden. Graag onderzoeken we met u de mogelijkheden om deze woning te huren, maar een minimaal vereiste is dat u een inschrijving heeft bij de Kamer van Koophandel welke u ook op het adres aan Satelietbaan gaat registreren.

De woning betreft een bedrijfswoning. Er dient een koppeling te zijn met de woning en een bedrijfsmatige activiteit in het pand. In het pand zijn mogelijkheden om wellicht gebruik te maken van een stuk (gezamenlijke) opslag, of wellicht een kleine kantoorruimte.

De bovenwoning heeft twee (slaap-)kamers en een woon- /eetkeuken. Één van de slaapkamers is te gebruiken als woonkamer. Verder is er een badkamer met ligbad, aparte douche, wandcloset toilet en wastafelmeubel.

De woning wordt bij voorkeur gemeubileerd verhuurd en is direct te betrekken. Verwarming, gebruik van elektra en water is inclusief. Verwarming gebeurt via een airconditioning.

In verband met de bestemming als bedrijfswoning dienen de volgende zaken in acht te worden genomen:
1. De bewoner die de bovenwoning gaat bewonen dient ook zijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel in te schrijven op het adres aan Satellietbaan 27.
2. Er dient een verband te zijn tussen het voeren van het bedrijf in de bedrijfsruimte en het erboven wonen. Uitgangspunt van de gemeente Hillegom is, dat het aannemelijk moet zijn dat er een zekere vorm van noodzakelijkheid is dat de eigenaar boven het bedrijf woonachtig is. Bijvoorbeeld om een oogje in het zeil te houden.
3. ZONDER KVK-INSCHRIJVING OP HET ADRES, KAN DE WONING NIET WORDEN GEHUURD!

Bijzonderheden
Op de laatste foto (Google Maps) is de ligging van de loods en de woning op het terrein weergegeven. De loods is gelegen achter het hoofdpand. De loods betreft het grote gele vierkant. In het hoofdpand is de woning gelegen op de eerste verdieping. Dit is aangegeven met het blauwe kleinere vierkant. Vóór de loods is een strook buitenruimte dat ook door de huurder mag worden gebruikt voor eventuele opslag. (kleine gele rechthoek) Verder is de gehele ruimte voor de overheaddeur en het zijpad vanzelfsprekend altijd vrij en toegankelijk om in en uit te kunnen.

De buitenruimte, rechts naast de overheaddeur is in gebruik bij de eigenaar van het totale pand. Deze heeft hier een aantal bouwstellingen opgeslagen liggen. Bij de luchtfoto's is ook een schets weergegeven van de indeling van het perceel. Hierop is de betreffende loods in het rood weergegeven. Er loopt een pad met een breedte van ongeveer 3,5 meter langs het hoofdpand. Dit is prima te doen met normale auto's, bestelbussen of voertuigen van een vergelijkbare omvang, maar niet met groot transport.

Features

Rental price
€ 1,500 per month (excluding service charges à € 50,00 p/mo.)
Deposit
€ 5,400 one-off
Listed since
Type apartment
Upstairs apartment
Area
45 m² residential surface area
Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Volume in cubic meters
120 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
1996

Involved real estate agent

Woonstrateeg Makelaars

Call 085 - 744 0 766

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Satellietbaan 27

€ 1,500 p/mo.