• Rented under reservation

Korte Noodgodsstraat 5 2801 RJ Gouda

Hightlighted features

  • 131 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,995 p/mo.

Description

ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD EN INGERICHT APPARTEMENT BESCHIKBAAR OP KORTE NOODGODSSTRAAT TE GOUDA

Aan de Korte Noodgodsstraat te Gouda vindt u dit zeer ruime appartement, van 131m2, met liefst twee slaapkamers en een inpandige buitenruimte. Het is echter niet de afmeting van dit binnenstadsappartement dat hem de moeite waard maakt, en ook niet het feit dat deze maisonnette beschikt over een inpandige buitenruimte. Nee, het is juist de bijzondere vormgeving van het appartement waar wij u op willen attenderen. Woorden doen echter geen recht aan de kwaliteit en uitstraling van deze woning, en dus nodigen wij u van harte uit om de foto´s in deze advertentie bekijken.

Toch nieuwsgierig hoe wij woorden geven aan deze woning? Lees dan verder:

Via de centrale entree met bellenplateau en brievenbussen betreedt u het voormalig postkantoor aan de Korte Noodgodsstraat in het hartje van het centrum van Gouda. De voordeur van deze woning is gelegen op de eerste etage van het complex, alwaar u een ruime hal met garderobe, toilet en meterkast treft.

Vanuit de hal betreedt u de ruime en open woonkamer van waaruit alle leefruimtes van de woning te zien zijn. De ruimte is voorzien van grote raampartijen over de gehele gevel waardoor er sprake is van veel lichtinval. Door gebruik te maken van glazen wanden, heeft het licht in de woning vrij spel.

De woonkamer, voorzien van een stijlvolle gietvloer, is dusdanig ruim dat meer dan voldoende ruimte beschikbaar is het voor het realiseren van een zithoek en een eethoek. De keuken heeft een open karakter en heeft een stoere uitstraling dankzij veelvuldig gebruik van RVS. De keuken is voorzien van een 90cm brede inductie kookplaat met ruime oven, afzuigkap en vaatwasser, een luxe mengkraan en meer dan voldoende kastruimte.

Op de tweede verdieping, te bereiken via de karakteristieke wenteltrap in het centrum van de woonkamer, vindt u een tweetal ruime slaapkamers, een ruime overloop welke zich uitermate goed leent voor het realiseren van een werkruimte en de badkamer. Leuk detail is dat u vanuit uw douche een prachtig uitzicht hebt over de rest van de woning, maar desondanks de privacy geniet die u zoekt in een badkamer. De badkamer wordt gecompleteerd door een dubbele wasbak, apart toilet en een natte ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Belangrijk om extra te benadrukken is de inpandige buitenruimte in de woonkamer. Op de foto´s herkent u deze ruimte aan de loungeset. Deze ruimte is qua isolatie volledig afgesloten van uw woning en, indien gewenst, kunnen ramen hier 24 uur per dag worden open gezet. Met een gunstige ligging op de zon is het zelfs mogelijk om hier buitenplanten te plaatsen en prachtig in bloei te laten komen. Tevens geniet u door de gunstige ligging al vroeg in het voorjaar, tot laat in het najaar, van een heerlijke buitenruimte daar deze in de luwte van de wind gelegen is. De ramen van het appartement zijn gericht op de zuid-westkant van het pand en voorzien van buitenzonwering.

BIJZONDERHEDEN

- Deze woning wordt u aangeboden voor een onbepaalde tijd met een minimale huurtermijn van 12 maanden
- Deze woning beschikt over een berging op de begane grond van het complex
- Parkeren in de binnenstad is alleen mogelijk indien u een vergunning aanvraagt bij de daartoe bevoegde instanties
- Huidige bewoners bieden enkele kasten ter overname aan.

Heeft u na het zien van de foto´s en het lezen van deze advertentie interesse in een bezichtiging? Neem dan contact op via Rotsvast Gouda voor het maken van een afspraak!

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,995 per month (none service charges)
Deposit
€ 1,995 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
2 months
Status
Rented under reservation
Acceptance
Available on immediately

Construction

Type apartment
Maisonnette (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1892
Specific
With carpets and curtains

Surface areas and volume

Areas
Living area
131 m²
Volume in cubic meters
327 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Located at
1st floor

Energy

Energy label
Not available

Parking

Type of parking facilities
Resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Korte Noodgodsstraat 5

€ 1,995 p/mo.