Haegh

Den Haag
From € 900 to 1,800 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 143 (none available)
  • Living area 48 to 128 m²
  • Number of rooms 3

Description

Haegh te Den Haag

Haegh is een stijlvolle herontwikkeling van het voormalige UWV-gebouw aan de Scheveningseweg in Den Haag. Hier zijn 143 ruim opgezette appartementen en penthouses ontwikkeld, elk voorzien van een balkon of een terras. De ondergrondse parkeergarage biedt (beperkt) plek om te parkeren.

Het complex heeft junior appartementen, twee-, drie- en driekamerappartementen en zelfs een penthouse. Alle appartementen zijn ruim opgezet en zijn voorzien van compleet afgewerkte keuken die voorzien is van inbouwapparatuur.

Wonen in Haegh is werelds wonen. De Heagh bevindt zich in Den Haag, de vestigingsplaats van meer dan 500 internationale bedrijven en het politieke hart van Nederland. Het Statenkwartier met al zijn ambassades ligt bij Haegh om de hoek. Kortom, in Den Haag komt de wereld samen.

Recht tegenover Haegh liggen het Van Stolkpark en de Scheveningse Bosjes. Via de Scheveningseweg bent u zo aan het strand, maar net zo snel in het hart van Den Haag. Den Haag is voorzien van een uitgebreid openbaar vervoernet. De stad is goed bereikbaar via de vele bus- en tramlijnen. Ook zijn de twee NS-stations, Den Haag Centraal of Den Haag Holland Spoor, goed bereikbaar. Vanuit Haegh rijd je zo naar de A12 en de A4.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 143 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Haegh

From € 900 to 1,800 p/mo.