Maasvallei

Den Bosch
From € 1,225 to 1,265 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 42 (none available)
 • Living area 105 to 110 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 200 to 300 m²

Description

De woningen zijn gelegen in de wijk Maasvallei. In de wijk zijn verschillende winkels, lagere scholen en sportvoorzieningen aanwezig. Zowel het Maasoevergebied en recreatiegebied De Noorderplas zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het stadscentrum van 's-Hertogenbosch is snel te bereiken. Met de stadsbus bent u binnen 10 minuten midden in de binnenstad. Ook per fiets en auto is de binnenstad goed bereikbaar.

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. In de hal/entree bevinden zich de trapopgang, de meterkast en een toilet. De woning heeft een traditionele indeling met aan de voorzijde van de woning de woonkamer en aan de achterzijde de keuken en de eethoek. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. De type A woningen beschikken over een erker waardoor de eethoek wat groter is.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel en een toilet. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze is eventueel te gebruiken als extra slaapkamer. Iedere woning beschikt over een aan de woning gebouwde garage.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 42 houses in this project none are available

 • Maasvallei Type A

  Linked semi-detached residential property From € 1,225 to 1,265 p/mo.
  • living area 110 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Maasvallei Type B

  Semi-detached residential property From € 1,225 to 1,265 p/mo.
  • living area 105 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Krokusvallei 11 Rented 105 m² living area 5 rooms € 1,270 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings