De Groene Haven 222 2627 CD Delft

Hightlighted features

  • 81 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,190 p/mo.

Description

VOLT geeft Delft energie: het is dé woonplek waar modernegemakken worden gecombineerd met het historische karakter van de oude binnenstad. Kom jij als nieuwe bewoner Delft verrijken? VOLT is een duurzaam, energiezuinig gebouw met 130 huurappartementen vanaf € 800. Jouw droomappartement zit er sowieso tussen!

Huurwoning in Delft
Op zoek naar een studio van één kamer of juist naar een ruim vierkamerappartement? Hier huur je beide of alles ertussenin! Met oppervlaktes van 42 m² tot wel 112 m² kies je een appartement dat bij jouw levensstijl past. VOLT bestaat uit 4 gebouwen van 3 tot 8 verdiepingen. Elk gebouw heeft een eigen entree aan het binnenplein. Onder de gebouwen liggen de parkeergarage en bergingen die je rechtstreeks vanuit je woongebouw kunt bereiken. Aan de tuin op de begane grond vind je winkels en gezellige terrasjes die het leven in VOLT net een extra lading geven.

Duurzaam & energiezuinig huren
In VOLT huur je duurzaam en energiezuinig. De isolatie isoptimaal en zorgen samen met de moderne installaties en techniek voor een A++energielabel. Op de groene daken kun je perfect ontspannen of je kiestnatuurlijk een plekje in de binnentuin of op één van de heerlijke terrassen in de buurt!

Centraal in Delft
Als je maar 2 minuten hoeft te fietsen naar Station Delft, dan weet je dat je centraal woont! Het historisch centrum is jouw achtertuin ende bereikbaarheid is dan ook goed. Niet alleen met het ov, maar ook met de auto ben je snel onderweg. Binnen 8 minuten rijd je vanaf VOLT naar de A13, maar ook de A4 loopt langs Delft. Richting Den Haag of Rotterdam, je bent vliegensvlug op pad en reist zo het hele land af.

VOLT in Nieuw Delft
De binnenstad van Delft heeft veel te bieden. Aan winkels, restaurants, scholen en sportvoorzieningen is dus geen gebrek. Er is hier voldoende ruimte om je te ontladen na een drukke werkdag. VOLT vind je vlaktegen het oude centrum aan, in Nieuw Delft. Dit voormalige spoorzonegebied is een fantastisch nieuw woon- en werkgebied. Een leefomgeving die voldoet aan de maatstaven van deze tijd en echt een aanwinst is voor de hele stad. Het spooren station verdwijnen ondergronds en de gebouwen en openbare ruimtes zijn met behulp van TU Delft voorzien van innovatieve toepassingen. Huur je in VOLT, dan woon je in een hippe stadswijk in het hartje van Delft.

Heb je interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf je vandaag nog in, zodat je op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

Let op: De foto’s zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,190 per month (excluding service charges à € 55,00 p/mo.)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Upstairs apartment
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
81 m²
Volume in cubic meters
210 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
Not available

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

De Groene Haven 222

€ 1,190 p/mo.