• Under option

Loenenseweg 39 -25 7361 GB Beekbergen

Hightlighted features

  • 47 m² living area
Map
€ 680 p/mo.
Part of rental complex De Vier Dorpen 1, Beekbergen

Description

Toekomstbestendig wonen in Beekbergen

Wilt u toekomstbestendig wonen in een comfortabel gerenoveerd appartement? Midden in het groen �©n aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Beekbergen? In het compleet gerenoveerde woongebouw De Vier Dorpen zijn diverse woningen van 46 m2 tot 84 m2 beschikbaar. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Over De Vier Dorpen

De Vier Dorpen is een woongebouw dat ligt aan de sfeervolle Loenenseweg in Beekbergen midden op de Veluwe. Het woongebouw ligt op een prachtige plek midden in het groen, dichtbij het winkelcentrum en de overige voorzieningen. Buurtbewoners worden actief betrokken bij activiteiten en festiviteiten in het dorp. Een unieke woonplek waar u de rust ervaart van de natuur �©n onderdeel kunt zijn van het dorpse leven.

Afgelopen jaar heeft er een grootschalige renovatie plaatsgevonden. Met deze renovatie is het verzorgingshuis volledig getransformeerd tot woongebouw met zelfstandige appartementen. Er is niet alleen aandacht geweest voor het renoveren van de appartementen, ook de gangen en leefruimtes zijn volledig vernieuwd. De appartementen zijn toekomstbestendig, waarbij bewoners de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. In augustus 2022 wordt het gebouw opgeleverd en kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen in De Vier Dorpen.

Wonen in De Vier Dorpen

Op het terrein van De Vier Dorpen bevinden zich 3 woongebouwen. Het hoofdgebouw met 51 appartementen en 2 kleinere complexen met in totaal 31 appartementen. De gebouwen zijn speels verdeeld over het terrein. Deze indeling laat veel ruimte over voor een prachtig aangelegde tuin. In deze tuin zijn verschillende zithoekjes gecre�«erd en kunt u een kleine wandeling maken over de wandelpaden. Naast het terrein van De Vier Dorpen ligt een prachtig stadspark Teixeira de Mattospark, een rustig park waar af en toe een activiteitgeorganiseerd wordt.

In het hoofdgebouw is een modern en gezellig ingericht gezamenlijke leefruimte aanwezig. Hier kunt u uw medebewoners ontmoeten, samen koken in de leefkeuken, in een comfortabele stoel een boek lezen, met een groepje bewoners een film kijken op groot scherm of bijvoorbeeld deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Met zorg is deze grote ruimte, die is onderverdeeld in verschillende hoekjes, ingericht. Zodat u zich niet alleen in uw eigen woning, maar ook in de gezamenlijke ruimtes thuis voelt.

Appartement

2- kamer appartement van 47,2 m2 op de eerste verdieping.

Huurprijs: � 680,-

Voorschot servicekosten: � 155,-

Voorschot levering gas: � 75,-

Voorschot levering elektra: � 35,-

Totale kosten per maand: � 945,-

Scheiden van wonen en zorg, huren in De Vier Dorpen

Als u in De Vier Dorpen komt te wonen huurt u een woning van MVGM. De zorg ontvangt u van Zorggroep Apeldoorn. De Zorggroep biedt de bewoners van De Vier Dorpen verschillende zorgpakketten aan. Deze pakketten kunnen naar wens en behoefte worden samengesteld.

Elk appartement;

�· Is bereikbaar met een lift;

�· Is gelijkvloers;

�· Bestaat uit 2- of 3 kamers;

�· Heeft een ruime moderne keuken met een elektrische kookplaat en afzuigkap;

�· Heeft een aansluiting voor wasmachine en droger;

�· Heeft een badkamer;

�· Heeft een zeer ruim balkon met vlondervloer of, wanneer u op de begane grond woont, een terras;

�· Is uitgerust met elektrische zonwering.

De netto huurprijzen liggen tussen �650 en �895. In het gebouw worden in totaal 42 sociale- en 9 vrijesectorwoningen aangeboden. Deze prijs is exclusief servicekosten en gas, water en elektriciteit. Vanaf 1 augustus verwelkomen wij u graag!

Zorg

De Vier Dorpen is speciaal voor ouderen met een zorgvraag (WLZ-indicatie). U ontvangt zorg vanuit een �Volledig Pakket Thuis�(vpt) of �Modulair Pakket Thuis� (mpt). Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) is hier verantwoordelijk voor. Heeft u vragen over zorg op De Vier Dorpen? Dan kunt u contact opnemen van het Zorgservicebureau van ZGA e.o. Zijhelpen u graag verder.

Telefoonnummer Zorgservicebureau: 055 - 549 52 49.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over het wonen op De Vier Dorpen? Neem dan contact op met ons verhuurkantoor!

Telefoonnummer: 088-4324780

E-mail:

Let op: de afbeeldingen dienen een impressie te geven en kunnen afwijken van de realiteit

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 680 per month (excluding service charges à € 335,00 p/mo.)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Upstairs apartment
Building type
Resale property
Year of construction
Before 1906

Surface areas and volume

Areas
Living area
47 m²
Volume in cubic meters
122 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
Not available

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Loenenseweg 39 -25

€ 680 p/mo.