Riederbunder 32 t/m 76

Barendrecht
From € 1,285 to 1,350 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 23 (none available)
  • Living area 110 to 127 m²
  • Plot size 127 to 210 m²

Description

Heel landschappelijk, tussen rivierdijken, ligt in de gemeente Barendrecht de wijk Carnisselande. Deze nieuwe wijk is inmiddels een populair woongebied voor iedereen die rust zoekt maar niet wil inleveren op het gemak van de voorzieningen die een grote stad biedt.

De stedenbouwkundige opzet van de wijk voorziet in veel recreatieve ruimte direct om de woningen. U vindt er veel groen, singels, eilandjes, grote en kleine parken, maar ook voorzieningen als winkelcentrum, het marktplein, scholen en medische faciliteiten. Bovendien ligt het gezellige stadshart van Barendrecht vlakbij. Wereldstad Rotterdam is met de auto in enkele minuten bereikbaar. Ook met de comfortabele tramplus bent u er zo. Aan de Riederbunder in de deelwijk Riederhoek zijn in 2003 een twintigtal ruime eengezinswoningen gerealiseerd. Alle woningen hebben drie woonlagen en een individuele berging in de achtertuin.

Indeling:
U beschikt over een tuingerichte woonkamer van 31m² met schuifpui over vrijwel de gehele breedte van de woning. De woning is uitgerust met een semi open woonkeuken van 13m² waarvan het keukenblok in hoekopstelling is geplaatst. Naast de ruime lichte woonkamer en woonkeuken vindt u op de begane grond tevens het toilet en de ruime entree met inbouwkast.Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers gerealiseerd van respectievelijk 18m² en 14m², de badkamer met douche en wasmachine aansluiting, het 2e toilet en een open studio van 8,5m². De studio is voorzien van een schuifpui waardoor deze ruimte door de lichtinval bijzonder geschikt is als studeer- of werkkamer. Op de tweede verdieping treft men de ruime zolder van 30m² aan.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 23 houses in this project none are available

  • Riederbunder 32 t/m 76 - Eengezinswoningen

    Detached residential property From € 1,285 to 1,350 p/mo.
    • living area 110 to 127 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Riederbunder 32 t/m 76

From € 1,285 to 1,350 p/mo.